måndag 24 oktober 2016

Montermatta

Vi har mattan för alla tillfällen. Välkommen till mattornas värld! Se våra varma mjuka nyheter. Nyfiken på vad som säljer mest? Här listas våra bästsäljare!


Köp din montermatta eller mässmatta online hos oss på Kilands mattor eller i vår butik i Jönköping. Flamskyddad nålfiltsmatta till Teater, Event och Mässor. Vi lagerhåller mycket stora volymer i över färger för snabba leveranser. Du kommer automatiskt skapa ditt konto hos Eventgross genom att lägga varor i kundkorgen och fyll i dina uppgifter i kassan.


Det går även bra att skicka e-post. Montermatta , svart (pris per KVM) 14kr exkl moms. Sopbehållare 15kr exkl moms. En matta att låna vid användning av Svenska ESF-rådets monter. Om du upptäcker att något av montermaterialet är trasigt eller har blivit väldigt.


Mattor som ska kantas kan ha något längre. En personlig företagsvär som. Söker du en matta till ditt event eller monter? Eller loggomatta till entrén? Välj färg, logga och bild.


Stol Nisse stoppad dyna. Enkel beställning, bra pris och snabb leverans hela Sverige, Stockholm. Det var nämligen en typ av montermatta , vi såg och kände på både tjocka och smala, som användes som en matta enkelt talat i montern. En matta välkomnar och är en alldeles utmärkt yta för kommunikation som allt för ofta glöms bort.


Montermatta

En entrématta som ger ett första intryck eller en expomatta. Städning, per kvm och dag (pris per KVM) Städning. I år kommer vi för första gången. Piffa upp montern med snygga mattor.


Kunder som hyrde denna hyrde också. På Promotionmässans Trendtorg får utställare möjligheten att visa upp sina profilerade produkter inom fem områden: Casual, Sport, Business, Home och Summer. Färg på matta Runt ståbord á 2kr. Salsa är en snygg och lyxig event och montermatta med en gummibaksida.


Montermatta

Detta gör att mattan ligger bra, och är enkel att montera för den som vill göra det själv. Ladda ner: Inbjudan och anmälan för.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.