torsdag 20 april 2017

Blästersand glas

Stort utbud av fina tyger! Vi har ett brett sortiment. Välkommen in till ellos! Brett sortiment av snygga, högkvalitativa glas från välkända märken. I RoyalDesigns breda utbud av servering hittar du glas.


Blästersand glas

B55) 900: st: Glaskulor kg. Blästerkulor glas 2- 4µm. Nickelslagg (OK-Grit) Plastblästermedel. På så sätt skapar man en matt yta. Bra på alla typer av material, främst rostfritt, glas , stål, sten och aluminium.


Aluminiumsilikat Ett avverkande medel för fristråleblästring. Glaset ger en mjukare yta än de övriga. Bäst för sånt som inte ska ytbehandlas. Ger ingen direkt avverkning av materialet. Jag tror att aluminiumsilikatet.


Blästersand glas

Här blästras en kopplingsdetalj från en motorcykel ren från rost. Verktygsboden har ett brett utbud av blästermedel. Köp inte biltemas blästersand ,. Ett rött pulver som man använder till färg (faluröd färg bl.a.), polermedel för glas , stål m. Kan ordna möbelakvarium upp till 300cm längd med optiwhite glas mm.


På Jula siktar vi högre. Miljövänligt blästringsverktyg som tar bort färg, smuts, mögel, fett och annat på ett mycket skonsamt sätt. Vi vill att människor ska vilja fixa. Olivinsand för fristråleblästring.


Blästersand glas

Vikt: ca kg (± kg). Men även material som betong, plast och glas kan blästras med bra resultat. Glas blästring är en alldeles ypperlig.


Har hört att man skall vara lite försiktig med vanlig billig blästersand eftersom den kan innehålla föroreningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.