fredag 11 augusti 2017

Ärtsingel stockholm

Ärtsingel stockholm

Gårdssingel, gångsingel eller ärtsingel , kärt barn har många namn. Den här dekorstensprodukten är en klassisk syn i svenska trädgårdar. Vi tillhandahåller Grus- och Singelprodukter.


Ärtsingel stockholm

Hör av dig så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med grus i Stockholm. Den här grusprodukten rekommenderas som överyta på trädgårds- och Parkgångar. Materialet levereras i samarbete med Ballast Sverige. Leverans sker i ett område. Jehander in ansökan till Mark- och miljödomstolen för bergtäkten i Ekeby, Haninge kommun söder om Stockholm.


Efter en lång process med bland annat. Naturgrusprodukter för infarter och trädgårdsgångar kallas oftast för singel (gårdssingel, ärtsingel ). Det kan vara enbart sorterat till olika storlekar eller. Vi finns i Järfälla, ca mil från Stockholm. Se karta och vägbeskrivning.


Ärtsingel stockholm

Till gångar och gårdsplaner. Bergkrossprodukter går under många namn beroende på användvändningsområde. Grus, makadam, stenmjöl och bergkross - kärnan i vår verksamhet. Med Gångsingel Tvättad 4-Säckad ger du hem och trädgård ett lyft. Vi erbjuder ett brett utbud och har stora lagersaldon.


Du kan också lämna den på vår terminal i Tyska Botten i Stockholm för destruktion. Singel: Natursten, Ärtsingel , Natursingel eller gårdssingel som det också kallas är ett naturmaterial som finns i olika storlekar och. STORSÄCK ton FRAKTFRITT. Läs mer om vilka tjänster vi kan erbjuda. Rekommenderas som överyta på trädgårds- och parkgångar.


Sorterat naturmaterial där merparten av kornen ligger mellan 8-mm. En kubik väger ca ton så pris per kubik inkl moms hamnar på ca. Har av misstag råkat beställa för mycket grus till min uteplats och har ca kubik kvar som bortskänkes mot avhämtning!


Gruset kallas ärtsingel - 16.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.