torsdag 21 september 2017

Möbeltvätt göteborg

Möbeltvätt göteborg

Dags att tvätta era möbler? Vi hjälper er i sommar om ni har behovet att tvätta upp stolar vid arbetsplatser och i mötesrum mm. Eniro är den lokala sökmotorn.


En smart genväg till det du behöver, i din närhet eller dit. Möblerna behöver tvättas emellanåt. Ring oss på Klinab, vi tvättar era möbler.


I Sverige tillbringar vi många timmar i våra soffor och fåtöljer, varför det är en god idé att rengöra dem med jämna mellanrum. Du kan både se och boka tid direkt online dygnet runt. Om du vill boka tid via telefon är du självklart välkommen att ringa. I Göteborg ansvarar Mats och Daniel för att serva marknaden med Ångtvättbilens egenutvecklade mattvätt. Stockholm Göteborg Malmö Uppsala Hem Allergi.


Möbeltvätt göteborg

Jämför och utvärdera möbeltvättar i Göteborg ! Möbeltvätt som används av städbolag, hotell, kontor och hem. Vilken möbeltvätt är billigast och bäst? Begär gratis offerter här!


Cylex har resultat med telefonnumre, kontaktuppgifter, öppettider, recensioner och särebjudanden. Råkar du ut för en olycka i soffan kan du använda dig av samma tvätteknik som på en matta. Vi tvättar textil på möbler. Vi utför både mattvätt och möbeltvätt direkt i ditt hem för bästa service-upplevelse. Mera rengöringstips från städarna på Flyttstädning Göteborg hittar du här.


Vi erbjuder även vissa helg och kvällsbokningar för flexibilitet. Att rengöra din soffa själv. Anta att du inte hittar någon kod. Mattrengöring, möbeltvätt Järpås.


Tvätta som proffsen med Kärcher klädseltvätt. Företagsinformation för mattvätt i Göteborg med adresser, telefonnummer, öppettider, årsredovisningar, nyckeltal och befattningshavare. Vill du Hyra möbeltvätt ? Tvätteri, Kemtvätt och skrädderi i Göteborg centrum. Vi renoverar alla typer av golv, det vill säga trä linoleum, plast och gummi. Dessutom tvättar vi mattor och möbler på plats.


Möbeltvätt göteborg

Vi kan utföra alla våra tjänster. Tecnovap är störst i världen på hygienisk, miljövänlig, och effektiv rengöring med ånga. Hos oss kan du hyra och köpa ångtvättar för alla behov.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.