fredag 3 augusti 2018

Byggbod pris

Hyra byggbod – Sök igenom bästa fastighetsförteckningarna på Mitula. Bodbörsen köper bodar och modulbyggnader på plats och ombesörjer demontage samt transport med egen personal. Vi betalar ett överenskommet pris.


Vi köper och säljer nya och begagnade bodar och modulbyggnader för alla användningsområden. Personal, Kontor, Bosta Dagis samt Sanitetsbodar och. Uthyrning och försäljning av byggbod , manskapsbo.

Bo granne med arbetsplatsen. Ramirent arbetar med maskinuthyrning. Hos oss kan du hyra byggbod i Stockholm till ett bra pris.


Kontakta Ramirent om du vill hyra en maskin över dagen eller etablera en hel arbetsplats. Vi har ett brett sortiment av bodar. Konkurrenskraftiga priser ;. Vilken byggbod som du behöver till din byggarbetsplats och etablering beror på hur du ska använda den.


Standardbodar, anpassade bodar, specialbodar.

Rätt tillbehör till rätt bod. Kök, inredning, möbler, klädskåp. Sverige - Byggbod med klädskåp och tvättränna, okey skick, vi har även en modul med kök, wc och ett lit. I vårt sortiment finns tillfälliga lokaler för många ändamål till exempel byggarbetsplatser, daghem och industrier.


Vi anpassar alltid utrustningen efter dina. Fönstergaller och låsbom. Renoveringsobjekt, har läckt in. Hyr och få din manskapsbod levererad över hela Storstockholm! Billiga priser och stor flexibilitet.


Hyr manskapsbod och personalbodar som passar era behov! Jag vann ett anbud på en lastmaskin som var värderad till 200. Den var utrustad med bland annat skopa och gaffler. Jag fick den för endast 40.


Vi presenterar priserna på boden och alternativa lösningar direkt här på hemsidan så du behöver inte begära offerter utan vet direkt hur mycket du ska betala. Hos Flexator i Gråbo tillverkas arbetsbodar och modullokaler för tidsbegränsad användning. Produktionen sker i ett effektivt tempo med stöd av en.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.