torsdag 12 september 2019

Mönstrat fönsterglas

Kvalitet till bästa pris. Använd mönstrat glas i mellanväggar för att låta ljuset flöda fritt mellan rummen. Här används Master-point för att skapa ett stilfullt intryck. Dessa fönsterglas kan göras rejält tjocka och har ett segt.


Mönstrat fönsterglas

Det finns ett brett utbud av mönstrat råglas och det vanligaste är cotswold som liknar. Härdat syraetsat glas, frostad look. Oavsett hur du använder ett mönstrat glas är det mycket viktigt både ur säkerhetssynpunkt och för produktens prestanda att glaset specificeras och installeras. Fönsterglas , Glas mm. Ett stort urval av dekorativa glasprodukter med maximalt ljusinsläpp som förhöjer det estetiska intrycket och skyddar integriteten.


Cotswold påminner om rinnande vatten. Du handlar helt utan mellanhänder till. Vi på Hasses Glasmästeri är vana att jobba mot privatkunder.


Mönstrat fönsterglas

Vi vet själva vilken servicenivå vi väntar oss av hantverkare. Det är den typen av service vi ger dig. Söker du insynsskydd som är både lätthanterligt och snyggt är detta det självklara valet. Dags att byta ut dina gamla fönster till nya eller bara komplettera? Härdade och semi-härdade fönsterglas och dubbelglas,.


Vi har ett femtiotal olika glas som passar att montera i dörrar. Det finns allt från extrema färgade och mönstrade glas till enklaste säkerhetsglas. Ett mönstrat glas som ofta används som insysnskydd i badrum eller ytterdörrar.


Mönstrat fönsterglas

Reparation av trasiga fönsterglas är det mest förekommande på ett glasmästeri, så även hos oss. Mönstrat glas för trappuppgångar. Glasmästeri i Nynäshamn Med snart år i branschen kan vi branschen och kan lösa det mesta! Måttanpassade lösningar för hela huset. Frostat insynsskydd i olika längder och bredder.


Fäster statiskt utan klister. Köp billig fönsterfilm och insynsskydd hos Unik Dekor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.