fredag 20 november 2020

Stentrappa utomhus

Låt den omgivande terrängen styra valet av terrängtrappa. Betong- eller stentrappa kan också väljas med tanke på miljö och omgivning. Skapa en välkomnande entré med en trappa från Stenbolaget.


Stentrappa utomhus

Sveriges största sortiment av utomhustrappor till bäst priser. Besök Stenbolaget och beställ nu! Flisby har snygga trappor i trappblock i granit eller betong.


Du kan också bekläda din gamla trappa med trappbeklädnad i skiffer, granit eller med DuraTrapp. En entrétrappa i betong, sten eller trä? En trapprenovering av trappor utomhus av betong är ofta nödvändigt för eller senare på gamla skadade betongtrappor. När du ska renovera en betongtrappa finns. Tio snygga trädgårdstrappor.


Stentrappa utomhus

Med rätt anläggningsteknik kan du bygga många snygga utomhustrappor själv. Här får du tio fina tips! Se här hur stenarna skall läggas.


Sågade hällar i offerdalsskiffer, kalibrerad tjocklek. Lämplig till bland annat golv inomhus samt utomhus , beklädnad av fasader och trappor. Vi tillverkar entrétrappor i betong. Bestäm dimensioner och ytbeläggning själv!


Att måla en betongtrappa utomhus är inte lyckat. Färgen sitter inte kvar och yttertrappan blir hal. Lösningen är en ytskiktsbeläggning med halkskydd.


Stenblock har används till trappor utomhus i tusentals år. Om du vill att din trappa skall förbli stadig i många år så skall den byggas upp på rätt sätt. Stentrappor är lätta att bygga, kräver lite underhåll, har en mycket lång livstid och blir bara. Att putsa eller måla om en gammal sliten betongtrappa innebär bara tillfälliga lösningar. Ge istället trappan en naturstensbeläggning som håller.


Stentrappa utomhus

Behöver ni en tålig och praktisk trappa utomhus som dessutom är snygg och säker att gå i året om? Måla med Hagmans slitstarka Golvfärg 1K. Välj mellan flera modeller, och hitta din stentrappa hos Flinta Konstbetong! Visst kan du tillverka en trappa utan att ha en större uppsättning verktyg och utan att räkna med matematiska formler. När trappan endast har ett par trappsteg.


Stentrappan kommer snart att smälta in i som en naturlig del av trädgården. Utomhus går man lite annorlunda och man har oftast mer utrymme att röra sig på. Hittar ingen färg till betongtrappa utomhus. Sätta lodrätt klinker i efterhand på betongtrappa utomhus ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.