tisdag 2 februari 2021

Trätjära göteborg

Trätjära göteborg

Säljer trätjära , drev och beck, linoljor och andra produkter för skeppsbyggare, skutägare och byggnadsvårdare. Innehåller tips och råd om tjära. Vi erbjuder produkter för skeppsbyggare och skutägare, för marint bruk, byggnadsvår renovering och restaurering - skyddar och bevarar. Traditionsenligt byggnadsmaterial och underhållsmaterial för byggnader och skepp såsom trätjära , linolja och terpentin.


Trätjära göteborg

Fördelningen i styrelsen är 10. Ingen anmärkning, ansökan, skuldsaldo, utmätning eller konkursbeslut registrerat. Sök företagsinformation och företagsadresser till svenska företags. Företag, bransch, produkt.


Det luktar gott om trätjära tycker jag. CASCO Trätjära Brun l. Auson Svarttjära är en äkta trätjära förstärkt med svart pigment som ger en fin matt kulör samtidigt som den skyddar mot röta, mögel och uttorkning. Vår affärsidé är att fylla behovet av traditionsenliga underhållsmaterial för att vårda och bevara både.


Trätjära göteborg

Kreditupplysning med viktig information. Herdins Trätjära är en furutjära av hög kvalité som ger trä en impregnering vilken hindrar fukt att tränga in,. Mörkare kulör uppnås genom att blanda tjäran med svart linoljefärg eller kimrök. Tjära tillverkas i Europa och Asien.


Dalbränd trätjära har en gyllenbrun färgton. Information om telefonnummer och mobilnummer hämtas från teleopertörer. Hittar du inte det nummer du söker, kan just det numret vara dolt för. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Byggfabrikens fyra butiker ligger i Malmö, Stockholm och Göteborg.


Här finner du byggnadsmaterial till nya och gamla hus och skepp. Utmärkt impregneringsmedel för trä och idealiskt för. Man har bland annat lyft fram budskapet att trätjära även kan användas på. Detta är endast ett urval av vårt sortiment. I våra varuhus hittar du många fler varor!


Allt för dig och din hoj. Claessons Trätjära har mer än år på nacken,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.