onsdag 31 augusti 2016

Blästermunstycke

Blästermunstycke

Blästermunstycke : 755:- Läs mer. Skriv in den e-post som används vid inloggning. När du klickat på Ja, jag har glömt mitt lösenord skickas ett mail till den e-postadress som angavs, där du.


Blästermunstycke

Att välja blästermunstycke. Slipande spolhuvud för våtsandblästring. Munstycksstorlek: x 6. Innefattar endast spolhuvud. Eastwood blästermunstycke.


Vi är ett familjeföretag med ett stort motorintresse. Vi hör hemma i Laxå som ligger i södra. Hos marknadsledande Swedol kan proffsen inom bygg-, entreprenad-, åkeri- och industrisektorn,och andra som väljer proffskvalitet, handla vad de behöver. Ergonomiskt och lätt blästermunstycke med säkerhetsanordning mot oavsiktlig användning.


För sandblästring, fälgar m. Med innerbelysning, handskar, blästerpistol och avlastningsbord. Hos CKI AB kan ni hitta maskinen ni behöver och beställa den enkelt via vår webbshop. Varmt välkommen till CKI AB.


Ett fast blästermunstycke som manövreras med fotpedal och ett rörligt munstycke med pistolhandtag 4st Extra keramiska munstycken 5st Skyddsfilmer till siktglas. Jag har en kompressor på 1. Hawk Skyddshuva bläster. Fråga: Hej Classic Motor! Jag är en mycket motorintresserad 16-åring som vill veta allt ni kan om blästring, har länge varit intresserad av det men.


Blästermunstycke

Fri frakt vid köp över 5kr. Michelin 50-OF Kvalitet från Italien Tystgående oljefri kompressor med hög kapacitet. Maskinen levereras komplett med meter bläster- och vattenslang, högtryckstvätt, efterkylare samt JOS- blästermunstycke. Rekommenderar minst mkompressor. Handla Kärcher högtryckstvättar hos Swedol AB - Hög kvalitet till proffs och hög kvalitet med senaste och säkraste betalningslösningarna.


JET FLOW:58st luft blästermunstycke.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.