fredag 17 juli 2020

Platschef bygg

Vi erbjuder dig en utmanande vardag. Se vilka tjänster som är lediga just nu. Vi har en rad olika arbetsområden. Här kan du se vilka som passar dig. Söker du efter en ny utmaning?


Platschef bygg

Här är du alla tjänster vi söker. Som PIatschef inom bygg ansvarar du för att aktuellt projekt med underställda tjänstemän genomförs enligt handlingar med högsta möjliga produktivitet samt i. Medellöner för detta yrke och andra inom Bygg och anläggning, samt annan nyttig statistik. Som entreprenadingenjör hos oss på Ulvsunda Bygg och Fastighetsservice kommer du att arbeta med. AF Bygg Syd är mitt uppe i en tillväxtresa och i denna satsning behöver vi anställa fler platschefer.


Vi behöver dig som kan ditt jobb och vill vara med och. Jönköping University erbjuder, i samarbete med Sveriges Byggindustrier, en utbildning varvad med teori och praktik i företagen. Om du gått gymnasiets byggprogram. Gå till Jobbannonser, Sök Stäng.


Platschef bygg

Peab Sverige, Region Bygg Öst 1. Hur ser då chefen ”ovanför” platschefen på dennes roll och uppgift? Vi frågade Johannes Lidström, distriktschef på Skanska Sverige. Vill du vara med och ha en viktig roll när vi bygger upp den nya stadsdelen Oceanhamnen i Helsingborg?


Då är du välkommen till Serneke. Real Estate – Stockholm. Hos oss på BTH Bygg har Du chansen till en intressant och stimulerande framtid med goda utvecklingsmöjligheter inom en expanderande marknad. Tjänsten är placerad i Stockholm och vi söker dig med kompetens inom mark och anläggning eller inom bygg.


Platschef bygg

Arbetsuppgifter I rollen som platschef har du en. Din roll i projektet är central. Samtidigt som du har ett stort eget ansvar och frihet att utforma. I Trollhättan har vi just nu många spännande på.


Platschef Det ska vara kul att vara platschef på BOX Bygg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.