tisdag 30 augusti 2016

Dörr modulmått

Stort utbud av dörrar i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. När du väl bestämt dig för en viss dörr , måste du också bestämma vilken storlek dörren ska ha. I dörrbranschen talas det om modulmått.


Information mått om dörrar. Ta mått till din nya dörr. Ryms dina önskemål trots allt inte inom de modulmått som anges vid varje dörr på vår hemsida kan du kontakta våra.

Bestäm om dörren ska vara höger- eller vänsterhängd. Detta gäller endast ytterdörrar. Innerdörrar kan monteras som både höger och vänsterhängd. Kelkoo hjälper dig hitta de bästa erbjudandena för Dörrar modulmått.


Jämför pris på Dörrar från tusentals webbutiker och se till att du gör en bra affär! Modulmått är en förenkling av karmyttermåttet på dörren eftersom det exakta karmyttermåttet skiljer sig lite åt mellan olika. Höjd ( modulmått dörr ) – Hjälp.


Börja med att ta mått på hålet som ska bytas och notera att bredd x höjd gäller.

Mät bredd och höjd på hålet i väggen. Följande dimensioner finns för ytterdörrar (varierar per modell angivet i valet Modulmått på varje artikel). Måttinformation – MinDörr. Modulmåttet anges i dm, om hållet i väggen är 10xdm skall du köpa en innerdörr med modulmått 10x21.


Ingår handtag dörrarna ? Nej, handtag ingår inte. Fönster, priser på PVC-fönster, aluminiumfönster, plastfönster och träfönster. Tillverkning av energifönster, kompositfönster, uterum och skjutdörrar. Många som säljer fönster anger modulmått tex på fönster 10xdet är då avrundat till närmaste decimeter, och tanken med detta är att man ska sätta. Ramen är av massivt trä och dörren är fylld med polystyrol som isolerar värme och tål fuktighet.


Produkten säljs i modulmått ,. I Sverige har vi olika standardmått när det gäller dörrar och de benämns ofta modulmått. I antikens Grekland och antikens Rom var dörrarna antingen en dörr med ett dörrbla dubbla dörrar , skjutdörrar eller vikdörrar. I de fall det var vikdörrar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.