onsdag 21 september 2016

Coloroc fasad

Komplett leverantör av framtidens fasadmaterial med ett egenutvecklat och patenterat fasadsystem. Vår fasadsten är tillverkad av krossad vit marmor, vit. Fasadskiva i storformat av högtryckslaminat, ytskikt av. Brick av lertegel, monteringsprofiler och.


Nordic fasadsystem av genomfärgad betongsten.

Anpassat för tilläggsisolering som plåtfasad till bl a. Jag och min man är intresserad av ett hus där fasaden är byggd av Coloroc. Hej hej Jag har en smutsvit fasad som består av Coloroc som skulle vilja bli vit igen. Ytan är i runda slängar 2kvadratmeter fördelat på två. Hej, Min fru har nåtts av ett rykte att vår fasad skulle innehålla asbest.


Det är en Coloroc fusktegelfasad från 70-talet någon gång. Parklex fasadskivor av högtryckslaminat med ytskikt av vädersäkert träfaner för ut- och invändiga fasader.

Fiberarmerade cementskivor i stor- och småformat med olika ytstrukturer och utförande för ut- och invändiga fasader och undertak. Ett komplett fasadsystem,. At that time the façade stone with the trading name Coloroc started to be manufactured. En fasad som inte behöver underhållas är många villaägares dröm. Skiffer, fibercement och pvc är några av de nya materialen för villafasader.


Hus med tak och fasad klädda med asbestcementplattor av olika slag. Typ av fönster Kopplade 2-glasfönster. Information Beskrivning. Bostadsfastighet med lägenheter fördelat på st. Välbeprövade fasadsystem för små och stora, gamla eller nya byggnader.


Visualisera ditt materialval. Marmoroc - Material till Fasader. Testa vårt visuella verktyg till visning av materialvalg. Du har möjlighet att välja mellan olika hustyper med alla typer av.


Håller vita fasader rena och fräscha!

NON-BLEACH - SKYDD MOT BLEKNING! För golv, möbler och snickerier! Snyggt med laserat trä inne!


Oldcastle Coastal is a supplier of masonry and hardscape products such as concrete pavers, brick pavers, retaining walls and manufactured stone.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.