tisdag 25 oktober 2016

Altan byggmax

Altan byggmax

Se guiden och handla kvalitetsprodukter, så altanan blir en drömuteplats. Tvätta ditt trädäck på rätt sätt. Se öppettider och adresser. Till K-rautas alla varuhus. Du kan låna ett släp kostnadsfritt.


Altan byggmax

Boka i terminalen på varuhuset. Vi har materialet till projektet. Alltid till vettiga priser! Instruktion och inspiration till dig som vill bygga en egen altan. Den här varan skickas från din närmaste byggmax -butik.


Ange ditt postnummer så hittar vi automatiskt din närmaste butik eller välj butik direkt från listan. Hur är kvalitén på den jämfört med annat tycker ni? I vår instruktionsfilm lär du dig bygga altan med ett trappsteg och räcke på plintar, med plasttak över altandörren.


Altan byggmax

Byggmax AB lever upp till Trygg e-handels krav för e-handlare. Stor, liten, hög eller låg. Vi lär dig bygga altan som proffsen. Börja med Välja storlek. Här skapar du din altan.


När du bestämt altantyp, titta på Perspektiv eller 3D-vy, skriv ut Byggritningar och klicka. Att bygga altan låter som ett stort projekt, men är i själva verket ganska enkelt. Vi guidar dig igenom hela processen med checklista och instruktionsvideo. Allt om att bygga altan eller trädäck – tips på olika altanlösningar, byggbeskrivningar och råd för att underhålla.


Stort pristest i bygge av altan ! I vår test vinner Byggmax , men kolla in hela vår prisjämförelse med fem byggvaruhus innan du bestämmer dig! Byggmax instruktionsvideo ger dig tipsen för att bygga din altan ! Jag har byggt två altaner senaste åren med majoriteten av trallen från byggmax men en del från XL-bygg och K-rusta för att få långa längder som inte fanns. Steg för steg instruktioner med förklarande fotografier för ditt altanbygge. Och det omsätter mycket pengar för byggbranschen att tillhandahålla olika lösningar för oss. Har en altan byggd i slutet av 80-talet (gissningsvis -89) med plasttak.


Fabrikat okänt, men jag gissar att det inte fanns något billigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.