tisdag 11 oktober 2016

Begagnade saker

Sellpy är det enklaste sättet att köpa och sälja second hand och begagnade varor. Shoppa bland fler än 150. Större modell airboard tum hjul. Obs något fel med bromsen. Här kan du sälja och köpa begagnade IKEA möbler.


Begagnade saker

Vi köper även hela hem och dödsbon i. Att handla second hand och begagnat är mer trendigt än någonsin. Det är också smart – både ur miljö-, ekonomisk- och hälsosynpunkt. Bokus erbjuder studenter att sälja sin begagnade kurslitteratur gratis.


Spar pengar genom att köpa begagnade kursböcker. Välkommen till Tradera – en av Nordens största marknadsplatser. Fyndlagret köper och säljer begagnade saker.


Begagnade saker

Vi är en liten nätbutik som även har en fysisk butik. Vi handlar med bra begagnade saker. I den här gruppen ska man kunna sälja köpa begagnade saker till hund och katt.


Hej Nog kan jag väl i min firmas namn handla begagnade saker från både privatpersoner och företag så länge man skriver ett kvitto Att man inte kan dra någon. Handla med begagnade saker. Vi människor har alltid sysslat med handel av olika slag. Vi har försökt att tjäna pengar eller ägodelar genom att byta, sälja och köpa. Vi gör gärna hembesök och tittar på eventuella saker du vill sälja.


Begagnade saker

Vi innehar tillstånd av polisen för att handla med begagnade varor och hålla auktioner. Resellify säljer åt dig: vi tar hand om dina begagnade saker , så som kläder, skor, accessoarer, elektronik och övriga prylar och auktionerar ut dem på Tradera. Du gör en insats både för miljön och din egen plånbok. Här saker som du vinner på att köpa begagnat!


En butik med begagnade saker från då till nu. Jag är en äldre tjej som förverkligat en dröm. Köpa begagnat och second hand Att återanvända saker är ett bra sätt att minska sin miljöpåverkan.


Begagnade saker

Om du handlar varor som säljs i befintligt skick.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.