måndag 31 oktober 2016

Behandla trall

Behandla trall

Behöver jag verkligen behandla en tryckimpregnerad trätrall? Här finns tips och råd för dig som har tryckimpregnerat i trädgården. Behandling av tryckimpregnerad trall. Vänta alltid med behandling tills värsta ”grönsticket” försvunnit från ytan.


Minst 2-månader helst ett år. När jag fick höra talas om ett miljö- och barnvänligt alternativ att behandla altanen så var det inget att tveka på. De som är vana att arbeta med olja föredrar ofta att fortsätta med det, trots att man då måste behandla varje år. Andra vill prova något nytt,. Hur ska man bäst behandla en nylagt trall (tryckimpregnerat virke)?


Har fått tips om att vaxa trallen med Wolwax (ofärgad) för att behålla trädets. Krokusar, vitsippor och snödroppar i all ära men ett av de säkraste vårtecken som finns är ändå. De flesta altaner måste oljas in och underhållas regelbundet för att kunna stå emot väder och vin såvida du inte väljer miljöfarligt tryckimpregnerat trä. Jag har trall på en plats där jag fullkomligt struntar i utseendet men vill att det ska hålla så länge som möjligt.


Behandla trall

En altan är många husägares drömprojekt. Men när den väl är byggd gäller det att sköta om den på rätt sätt för att se till att livslängden blir så bra. Vill du veta hur man målar och behandlar utemöbler och trall ? Ta hjälp av vårt arbetsråd! Börja inte inoljningen för tidigt på säsongen.


Så här gör du med fördel rent och behandlar en normalstor träaltan. Ja, det verkar ju som om det finns lika många svar som frågor på det här med trall. Har inget svar, vet bara att jag är dödligt leds på allt skurande och oljande.


Behandla trall

Sedan skall man behandla golvet en tredje gång inom månader från första strykningen, detta för att försegla ytan och ge ett långsiktigt skydd. För att bibehålla den bruna färgen rekommenderas att man behandlar virket omedelbart. Sen så läste jag någonstans under vintern att det var bättre och miljövänligare att behandla trallen.


Sibirisk Lärk används främst som trall och trivs bäst under tak,. Hur du än väljer att göra ska du alltid behandla allt ändträ med rikligt med olja,. Det billiga byggvaruhuset online. Snabb leverans, oslagbara priser! Ett stort och välkänt företag som finns på nätet och på många orter här i landet är Jula.


Av Jula kan man köpa billiga produkter för att. Att tillräckligt stort avstånd finns mellan trall ­brädor så att vattnet rinner av även när träet sväller och organiskt. Möbler och Tapetsering Underhålla utemöbler Olja massivt ekbord Måla köksluckor Fototapeter Tapetsering Tapetnedtagningsmedel.


Jag har läst en tråd från förra sommaren där bl a Kenneth på Söder berättade om sina försök med att behandla impregnerat trä med järnvitriol. Här hittar du tips och information om trall. Trallväljaren Räkna på trallprojektet. Vår trall Se vårt utbud av trall här.


Hur på bästa sätt behandla ett trädäck? Låter fint med slät trall för små fötter! Hur pass koncentrerad såpa körde du när du gör fördelar med. Många med nyare trädäck behandlar vart annat år och får då ett mycket bra skydd och vacker yta.


Silvertjära Direkt - till trall , plank silvergr. IKEA - BEHANDLA , Träolja för inomhusbruk, Skyddar träet både på ytan och djupet och ger en fin lyster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.