torsdag 6 oktober 2016

Gammalt fönsterglas

Gammalt fönsterglas

Kvalitet till bästa pris. Glas med gammalt utseende. Gammalt fönsterglas - Råkade krascha en ruta när jag renoverade fönstren därhemma, dumt, men bra!


Gammalt fönsterglas

Absolut fantastiskt handblåst fönsterglas. När man renoverar fönster i gamla hus ska man försöka att ersätta spruckna eller saknade rutor med gammalt fönsterglas. Oftast kan man renovera fönsterbågarna.


Byta trasig fönsterglas ? Det är inte bara den gamla rutan som ska tas bort utan även stiften och allt gammalt kitt. Fönsterglas tros ha funnits redan vid Kristi födelse,. Här hittar du utförlig information, gör det själv beskrivning med förklarande fotografier som visar hur man arbetar och skär i glas. Det byts mycket fönster och de är relativt lätta att få tag i. Det som är svårt är att ta ut glaset ur bågarna utan att det spricker och sedan skära. Jag köpte gammalt glas fast det var nytillverkat hos glasmästaren.


Gammalt fönsterglas

Tack vare vår sökmotor, hittar du lätt annonser för gamla dörrar, fönster, vedspisar och kaminer, gammalt virke och och stortegel, gamla takpannor och beslag. Jag tror det hette antikglas. Det är nytillverkat fast det är lite vågigt och bubbligt. Skapa er egen prislista på fönster och fönsterdörrar genom att leta reda på det fönsterförslag som passar er bäst, klick på länken till fönsterförslaget.


Vi har också mängder av gamla fönster och nytillverkade i gammal stil. Hos oss finns massor av gamla innerdörrar, spegeldörrar, sekelskiftesdörrar,. Tro just att de begär ganska mycket för att de inte är gammalt skräp utan bra fönster i prima virke som inte går att få tag i längre.


Gammalt fönsterglas

Vi hjälper dig med alla typer av glasjobb, såsom bilglas, fönsterglas , speglar och spegeldörrar, reparationer och serviceglas, bran säkerhets. Originalfönster i en gammal byggnad ska man vara rädd om. Hantverk och kvalitet, form och proportioner samspelar med husets detaljer och munblåsta glas sprider. Gammalt , ålderdomligt lunettfönster handtillverkat av trä.


Inga glasrutor sitter i, men kan fås mot ett pristillägg av 4kr. Förr i tiden fäste man fönsterglas i bågarna med kitt och glasstift. Om kittet har lossnat så ska det ersättas med nytt. Välj själv om du vill kitta med. Påminner om ” gammalt glas”.


Skyddar mot insyn, till exempel i badrum. Att ett hundra år gammalt fönster skulle vara märkbart tunnare upptill på grund av att glaset runnit är dock helt osant,. Epokfönster passar perfekt för dig som vill ha ett gammaldags fönster med klassiska profiler, och samtidigt få alla fördelar som ett modernt fönster har.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.