onsdag 12 oktober 2016

Glasfasad villa

Exklusiva glaspartier vid privat villa. Vikpartier på restaurang, Båstad. Fasta glaskilar, Båstad. Glasfasad och skärmtak vid entrédörr.


Som medlem hos Vi i Villa får du ett kurspaket komplett med digital kurs, trädgårdsbok och magasin för endast 3kr (värde 6kr).

CL Specialglas antar gärna utmaningen inom glasfasad system. Planerar du ett projekt med glasfasad system är du välkommen att höra av dig till oss. Vi arbetar med systemprofiler av aluminium, utvecklade av Sapa Building System AB, samt stål, utvecklade av Stålprofil AB, dessa båda system är anpassade för. Inspiration för hus, villa , trähus eller lågenergihus.


Vi håller just nu på att bygga en Villa Stenkyrke på Österlen, närmare bestämt på Norra Äpplerosvägen mitt emot Lilla Viks golfbana. Fasadglas är ett av de äldsta fullserviceföretagen när det gäller inredningsglas, glasfasader och glaskonstruktioner. Kontakta oss för offert!


Enkelt, avskalat och vackert.

Ladan är ett tydligt exempel på att avskalat och enkelt inte behöver bli tråkigt. Detta symmetriska och harmoniska fritidshus. Designen av Phil Harris från Troppo Architect har blivit omskrivet som “The Floating House”. Stora glasfönster till kontoret?


Glastak eller glasfasad till gallerian? Abax tillhandahåller starka glaspartier efter era behov och önskemål. I Göteborg fick vi möjlighet att. Vi hjälper dig med glastak och glasfasader. Structural glazing (limmad glasfasad )= glasfasad där glaset limmats till en bakomliggande konstruktion.


ALLA FAMILJER ÄR OLIKA – därför är varje Willa Nordic unikt! Vi är övertygade om att det hem som passar dig och din familj bäst ännu inte finns. I vårt sortiment hittar du produkter till ditt hem med hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser.


Oavsett om det gäller nybyggna tillbyggnad eller renovering. Havsnära i södra Höllviken ligger villa Ljung. Här blandas villaliv med naturupplevelser. Villa Swing är en tvåplansvilla, för fyra till sex personer, ett hus med en generös glasfasad.


På nedre våningen finns ett ljust och.

En modern bastu består av mer glas, placeras i eller nära badrummet och passar lika bra i villan som i lägenheten. Spa, hälsa och friskvård ligger i tiden och. Produkter – Glaslösningar för alla behov. Vi strävar alltid efter att hitta den perfekta lösningen för kunden. Det har gjort att vi utvecklat en mängd egna.


Strandviken 1hämtar sin harmoniska form från klassisk svensk byggtradition och en symmetrisk entréfasad. Huset har en väl tilltagen, ljus. Hitta drömhuset bland våra husmodeller.


Eller låt våra arkitekter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.