torsdag 13 oktober 2016

Köpa gammal kakelugn

Söker du efter Kakelugn ? Nu , även lägre pris! Det finns två olika vägar att gå: Antingen kan du köpa en gammal kakelugn på annons, av en privatperson. Klicka här så kommer du till.


Vi lever i en era då slit och släng-mentaliteten definitivt börjar få sig en törn, och där många höjer det tidstypiska och stilrena till skyarna. Nedplockade, genomgångna och nedpackade gamla kakelugnar som är redo att sättas upp i sitt nya hem.

Varje kakelugn i vår samling är unik och finns som regel bara i ett exemplar. Vi har mer än 1originella ugnar i lager. Helges Kakelungs Service är en kakelugnsmakare med lång erfarenhet. Hos oss kan du köpa kakelugn som ger ditt hem det lilla extra.


Vi håller på att bygga nytt hus. Vi köper och säljer kakelugnar o reservdelar. Vi lagar och renoverar även skorstenar. Norrköpings Kakelugnsmakeri är specialiserade på antika kakelugnar och eldstäder som behöver renoveras.


Våra kakelugnsmakare har både bred kunskap och lång.

Vill du köpa en gammal , antik eller ny kakelugn ? Kontakta gärna oss på Gothia Kakelugnar i Göteborg. Med många års erfarenhet i det genuina hantverket,. Vi ska ha en run nutillverkad kakelugn i gammal stil. Wiklunds kakelugnsmakeri vi har det största sortimentet av gamla och antika kakelugnar vi köper och säljer, installerar, monterar och plockar ner gamla. Gammal kakelugn skänkes mot nedplock och bortforslande.


Vid fler intressenter högstbjudande. Har du en gammal kakelugn som du vill sälja? Vår kaminrenovering är mycket grundlig och vi ger års garant när ni köper renoverade kaminer av oss. En gammal kamin blir som ny. Köp en kakelugn från Gabriel Kakelugnar ! Hos oss hittar du moderna kakelugnar i olika stilar och prisklasser.


Hos Mariebergs hittar du unika, antika runda kakelugnar i olika stilar. Välkommen in - vi hjälper dig med val och montering av rund kakelugn ! Köpa Gammal Kakelugn , Designe Juli. Största sortimentet av antika kakelugnar.


Hitta din antika kakelugn hos oss! Vi är kakelugnsmakare i fyra generationer.

Bilder på våra över hundra kakelugnar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.