torsdag 6 oktober 2016

Miljöengagemang

Miljöengagemang

Vi är en del av samhället och därmed är vi med och bidrar till miljöproblemen i världen. Men därför ställer vi också höga. De som har makt att fatta avgörande beslut om framtiden har inget. De globala klimatförändringarna är ett gemensamt samhällsansvar. Vi vill ta vår del av ansvaret och arbetar aktivt med att minimera vårt miljöavtryck i alla.


Miljöengagemang

Flera av de plastmaterial vi säljer är biobaserade. Grödorna är odlade i ökenområden och ersätter alltsåinte odlingsmark för livsmedel. Vi på FoodSolutions arbetar ständigt med att minska påverkan på miljön.


Det gör vi bland annat genom att ta fram klimatsmarta produkter som t. Den nyttiga utevistelsen? Vår viktiga miljö- och affärspolicy Första steget mot negativ miljöpåverkan är, enligt mig, att inte förbruka så mycket. Företaget är en komplett leverantör av. Vi strävar efter att vara ditt bästa.


Det som är bra för havet är bra för oss. Därför är ett starkt miljöengagemang en självklarhet. Vi ställer höga krav på hur den fisk vi köper är fiskad. Golvbranschen, GBR, är en branschorganisation med stort miljöengagemang.


Miljöengagemanget hos människor växer. Vi fungerar som ett stöd för våra medlemmar i olika miljöfrågor, tillhandahåller. Policy Vår miljöpolicy syftar kort och gott till att vi i vår verksamhet ska ge ett så litet avtryck i miljön som möjligt. Erteco strävar efter en hållbar utveckling av plast- och gummiindustrin.


Erteco vinner pris som bästa råvarudistributör i Sverige. Vi försöker alltid uppnå en minskad resursanvändning, energiförbrukning och avfallsmängd. Grått, högpresterande och snabbhärdande, Fast-Track, flytfix för montering av keramiska plattor och natursten.


I en energiintensiv bransch är det oerhört viktigt att prioritera arbetet med att minska energiåtgången. Stebros miljöarbete är omfattande och. I sommar anordnar Naturskyddsföreningen ett sommarläger i miljöengagemang för ungdomar under namnet ”Upp till kamp”.


Miljöengagemang

Mapeis långa engagemang för miljön omfattar också våra anläggningar, produkter och processer – från avfallsminimering till att maximera användningen av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.