torsdag 24 november 2016

Antistatisk matta

Nordens största nätbutik för heminredning på nätet. Shoppa online till bra pris! Möbler med skandinaviskt ursprung. Stilrena möbler i coola färger. Låt oss guida dig till rätt gardin.

Snygga mattor till bra priser. Jämför priser och läs recensioner på Barnrum. Antistatmatta - Antistatiska mattor - ESD matta. Ofta är det den anställda själv som alstrar.


ErgoDurk är en storsäljande matta på grund av dess slitstyrka, goda ergonomiska egenskaper och flexibla arbetsområden. Det är ett helt naturligt system som inte behöver några instabila eller kemiska antistatiska bindemedel för att. Normalt motstånd som en vanlig PVC- matta.

Endast ett fåtal kvar i lager! Mängder av mattor att välja bland. Hitta mattan till ditt hem idag! På Tradera hittar du nya auktioner varje dag, nytt och vintage. I denna kategori hittar ni arbetsplatsmattor för ESD och EPA miljöer samt antistatiska arbetsplatsmattor.


Det är viktigt att skydda personal och komponenter mot. En avledande golvmatta speciellt utvecklad för elektronikindustrin med höga krav på tillförlitlighet och kvalité. ESD-skydd kan sitta i allt från bordsskiva och stativ, ner till mattan man står på och golvet mattan ligger på,. Mattan har mycket goda ESD-egenskaper.


Datorer är mycket känsliga för elektrostatiska urladdningar. Detta inträffar när urladdningar av statisk elektricitet från ett objekt till ett annat. En antistatisk matta är ett tillbehör som förhindrar statisk elektricitet byggs upp nära arbete datorer och servrar. Dessa mattor bör användas i kombination.


Undvik elektrostatiska urladdningar med antistatiskmatta från DENIOS. En matta som samlar mycket smuts har en textil som är gles för att få ner smutsen i mattan samt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.