tisdag 1 november 2016

Badtunnor i trä

Vedeldad badtunna i trä av äkta norrländsk gran för den naturliga känslan. Ett miljövänligt material utan kemikalier och andra tillsatser. Exklusiva, lättskötta badtunnor med effektiv kamin. Går att få helt i gran eller värmebehandlat trä. Installera en vacker badtunna i trä i trädgården.


Badtunnor i trä

Vi erbjuder ett brett sortiment med något som passar alla. Beställ online eller kontakta oss vid frågor. Gasoleldade och vedeldade badtunnor och utomhusspa från SpaDealers.


Vi har badtunnor i trä och plast. Köp en äkta traditionell badtunna, eller en modern badtunna. Har du tiden och engagemanget att ta hand om en badtunna i trä så är det helt klart värt det. Dags att skaffa badtunna?


Hos oss hittar du ett av marknadens bredaste urval av badtunnor i trä , plast, glasfiber och aluminium från leverantörer med mångårig. Snabba leveranser och generösa villkor för en trygg köpupplevelse! Den har av praktiska skäl. Materialets egenskaper påverkar komforten. Letar du badtunna av plast eller trä ? Badtunna - Köp din badtunna från Badbaljan!


Detta är inte ett problem med badtunnor som har ett innerkar. Träet ska i alla badtunnor oljas in med jämna mellanrum. Karet ska tvättas ur ordentligt ofta. NU och andra produkter från Nordkapp. NU hittar du till oslagbart pris hos GardenStore!


Badtunnor i trä

Du har som vanligt fri frakt. Handtillverkade badtunnor av högsta kvalité tillverkade i sibiriska träslag som ger en robust känsla och längre livstid. Finns i sibirisk gran, ek, lärk. Från tillverkningen, till det att vi leverera våra badtunnor vid din dörr, kommer vi att göra vårt bästa.


Min närmsta granne har har ett kar i trä och han får börja elda på morgonen för att få upp temperaturen till. Det är inte ovanligt att det dyker upp frågor när man ska köpa badtunna. Trä eller plast, med eller utan panel, typ av kamin, lock, isolering.


Badtunnor i trä

En vedeldad bra badtunna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.