onsdag 9 november 2016

Byggnadsvård dalarna

Byggnadsvård dalarna

Vi lagar trähus Med över år i branschen så har vi anskaffat oss en bred kunskapsbas. Detta gör oss till en seriös aktör på marknaden. Byggnadsvård Dalarna är den lilla firman med det stora kunnandet.


Byggnadsvård dalarna

Vi kan ta till oss alla jobb, stora som små. Hos oss är alla kunder lika viktiga! Klassiska Byggvaror - byggnadsvårdsbutik i Hedemora. Falu kommun har arbetat fram en ny detaljplan för delar av kvarteret Västra Falun, en idag delvis obebyggd tomt längs Gruvgatan.


Vi är ett litet företag med stora kunskaper inom timmerhus och byggnadsvård. Vårt verksamhetsområde är hela Dalarna men vi har vår tyngdpunkt i Siljansbygden. Vi erbjuder full fönsterservice året runt. I våra lokaler utför vi både helrenovering, underhåll, glasbyte, trälagning, ombyggnad av befintliga bågar eller.


Vår butik finns på riktigt och ligger mitt i det natursköna hjärtat av Dalarna ,. Senaste räkenskapsåret gjordes en förlust på 1TKR. Det sitter lika många kvinnor som. Vi som arbetar professionellt med byggnadsvård vet hur viktigt det är att använda lättarbetade produkter av den bästa kvalitén, fria från lösningsmedel och.


BYGGNADSVÅRD I DALARNA Aktiebolag - Org. Vänligen observera att bloggen inte uppdateras längre. Dalarnas byggnadsvårdspris delas ut för andra gången. Antikhandlare, antikaffärer och prylbodar i Dalarna. Loppisar och loppmarknader i Dalarna.


Byggnadsvård dalarna

Vi på Dalarna Timmerhusrenovering AB är specialiserade på renovering och restaurering av timmerhus och allt som hör till byggnadsvård av timmerhus. Bitarna föll på plats och Saxhyttans byggnadsvård startade. Vi har våra rötter i dalarna.


Den första rådgivande träffen kring byggnadsvård utanför Faluns gränser ägde på tisdagen rum i. Hos Gysinge hittar du material och inredning som gör att det känns som hemma. Många bilder på gamla fina hus bla i Dalarna. Vidare ges råd i byggnadsvård samt bildexempel på både rätt och fel renoverade hus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.