onsdag 2 november 2016

Funkis dörr

Diplomat Funkis vit klarglas. En modern ytterdörr med ett smalt stående klarglas. Jämför priser och läs recensioner på Dörrar.


En ytterdörr från vårt Basic-sortiment med ett långt smalt klarglas. Varmförrådsdörr Funkis , 18°, lämplig för fritidshus, varmförrå källare eller groventré.

Dörren består av en träram klädd med mm plywood på ut- och. WC-vred funkis för montering med genomgående skruv eller träskruv. Passar till Assa 3och 56 så kallade modullås. Moderna ytterdörrar av kvalitet från Ekstrands. Design som både passar funkis och dagens moderna arkitektur.


Ytterdörrar med CE-märkt prestanda. Välkommen till FunkiS – Funktionskontrollanterna i Sverige. Stort utbud av dörrar i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans.

På Byggfabriken har vi en stor samling s. Dörr 90x190cm med runt glas. Grundmålad vit plywood med silverfärgad sparkplåt. Isolerad -18gr med infrästa tätningslister i karmen.


Vårt Attefallshus Njuta Funkis är ett fritidshus på kvm. Vitmålad dörr 9×2 Michigan med 4st små fönster, vänster. BESLAG FÖR DÖRRAR Diverse dörrbeslag. Ringklocka i polerad gjuten mässing Diameter mm.


Högkvalitativ, gjuten mässing, olackad. Dörrhandtag – Ölands Byggnadsvård – byggnadsvård Dörrhandtag i gammaldags stil för både gamla och nya hus. Vi har ett stort sortiment av dörrhandtag för både innerdörrar och ytterdörrar.


Vi har också ett stort urval av färger och ytbehandlingar, mässing, nickel. Bastustuga Funkis Relax. Glidregelsats vägg 45x45mm Glidreglar inkl.


Här hittar du våra nyproducerade dörrhandtag i gammal stil. Med tillval som sparkplåt, dörrbroms och olika glas kan du göra din dörr unik.

Lägg till vårt säkerhetspaket eller energismart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.