tisdag 13 december 2016

Lösull kostnad

Idag har jag fått svar på min fråga. Pratade med en leverantör. Priserna inkluderar moms med. Objekt över 2m² samt väggar, golv och snedtak offereras separat. Lösull passar särskilt bra till vindbjälklag.


Lösull kostnad

Vi på Svea tilläggsisolerar din vind med lösull till en mycket förmånlig kostnad. På denna sida kan du läsa mer om hur du tilläggsisolerar din vind. Jag skulle vilja höra vad ni betalat för er sprutisolering. Jag har betalat ett kubikmeterpris på 5kr inkl moms för Cellull för material samt. Isolar AB är marknadsledande på lösullsisolering i Mellansverige.


Där finns vi etablerade på centralorter. Vi innehar branschcertifikatet Behörig lösull och. Vi använder till största delen Paroc lösull , som är ett isoleringsmaterial gjort av sten, men vi kan även erbjuda glasull från Knauf samt träfibermaterial. Isolera enkelt, effektivt och miljömässigt riktigt med lösull.


Det beror på vad du menar med kosta att isolera, att spruta in lite lösull på vinden är en sak, att tilläggsisolera rubbet från topp till tå en annan sak. Få lägre värmekostnader och bättre bekvämlighet i hemmet genom tilläggsisolering med lösull. Vi hjälper med bland annat vindisolering i både hus och fastighet.


Under åren har Paroc utvecklat. Att inreda vinden ger åtskilliga kvadratmeter mer boyta till en rimlig kostnad. Du vet väl också att ni kan dra av halva kostnaden med ROT-avdrag? Mer information hittar du här.


Fördelarna att isolera med lösull är många. Kontakta oss för mer info. Isolera med lösull vid nyproduktion Tilläggsisolering av befintliga byggnader Thermografi Inredning av övervåning.


Första leveransen av iCell-skiva. Lösullsisolering sänker dina uppvärmningskostnader när du tilläggsisolerar vinden med lösull. Högsboverken Isolering hjälper dig att isolera med lösull.


Vi har funnits över år och är experter inom lösullsisolering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.