torsdag 15 december 2016

Måla trägolv

Måla trägolv

Det billiga byggvaruhuset online. Snabb leverans, oslagbara priser! Här hittar du ett stort utbud av kvalitetsträgolv från kända varumärken. Hitta lägsta priset på Golvfärg. Vita trägolv är snyggt, ser rent ut och ger ett riktigt lyft åt rummet.


Måla trägolv

Med Alcros golvfärger får du slitstarka golv. Här får du tipsen för ett lyckat resultat. Vi har olika varianter beroende på vilket underlag du ska måla på. Beckers har färg för alla typer av golv, tex furu, linoleummatta eller betong.


Har du ett gammalt slitet trägolv som du vill fräscha upp genom att måla det? Det går bra att måla trägolv , men det finns också färdiga golv i olika nyanser. Tvätta, slipa, spackla och grunda. Att måla ett golv är ungefär samma procedur som att måla ett bord.


Måla trägolv

Boråstapeter lanserar Billie. Det är bara större ytor det. Ny färgkarta från Jotun Lady! Rofyllt gästrum hemma hos. Att måla om slitet trägolv ger hela rummet en ny karaktär på ett ganska enkelt sätt.


Funderar du på att måla ditt trägolv ? Vi berättar i tre delar om hur du går tillväga och vad du behöver för att få ett riktigt bra resultat. Hem Målartips Måla tak inomhus Måla vägg inomhus Måla trägolv - betonggolv Målarfärg För återförsäljare:. Stort utbud av trägolv i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans.


Vi ger dig råd om hur du ska lyckas på bästa sätt! Du kan måla ditt slitna trägolv vitt, grått eller svart med golvfärg. Läs vår steg-för-steg-guide. Att måla golvet är ett både enkelt och snabbt sätt att förnya och försköna ofta lite trista utrymmen som tvättstuga eller garage.


Som jag skrev förra veckan så hade vi lite funderingar här hemma på att måla golvet i vårt gästrum grått och med ett mönster. Läser runt på nätet och förstår att det finns många som vill ha vita golv, men som inte vågar måla. På trägolv är det vanligt att spikar sticker upp. Slå ner dem med en dorn.


Måla trägolv

För slitna trägolv finns det flera sätt att fixa en snygg finish. Måla ett par tre brädor åt gånger från ena änden till andra i rummet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.