tisdag 10 januari 2017

Äkta hussvamp

Äkta hussvamp

Det går fort när man väl blivit drabbad. Vi kan hjälpa dig med sanering och försäkring mot hussvamp. Du har all anledning att frukta äkta hussvamp. När den väl får grepp om ditt hus får det allvarliga konsekvenser.


Äkta hussvamp

Se hur du undviker angrepp av den lömska svampen. Skada av den äkta hussvampen är den allvarligaste av alla brunrötesvampar då den kan bilda och transportera fukt själv och på så sätt skapa en gynnsam miljö. Därför har den blivit en äkta hussvamp , d. Här får du veta allt du behöver om äkta hussvamp.


Sanering med Boracol ingår i åtgärdspaket. Här guidar vi dig genom alla läskiga saker som kan hända. Denna gång: äkta hussvamp. Det många kallar äkta hussvamp kallar vi den största skräcken för en fastighetsägare. Till skillnad från hussvamp som hämtar vatten lokalt där den växer kan.


Äkta hussvamp

Rötsvamp kräver i regel högre relativ luftfuktighet ( RF) än mögel för att kunna växa. KTA HUSSVAMPEN (SERPULA LACRYMANS) Kortfattade erfarenheter. Hussvamp och Rötsvamp - sprids som mögel. Allt angrepp av rötsvampar (basidiomycer) orsakar hållfasthetsförsämring hos trä och åtgärder. När angrips hus av äkta hussvamp och vad ska göras?


Med tanke på att äkta hussvamp inte kan växa utomhus, är det ofarligt att kasta rötskadat virke på närmaste soptipp eller bränna det i trädgården bakom huset. Så länge den inte utvecklas så utgör den inte. Den orsakar stora problem i byggnader i bl. I somras så renoverade vi upp ett gammalt torp som har krypgrund. När vi tog bort den gamla vedspisen som stod på en gjuten platta i köket så märkte.


Äkta hussvamp

Regn och hög luftfuktighet. Sommarens väder har varit idealiskt för den äkta hussvampen. Nu riskerar många villaägare att drabbas. I värsta fall kan man bli.


Trenden är att skadeanmälningarna ökar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.