torsdag 19 januari 2017

Betong trappa

Betong trappa

Flisby har snygga trappor i trappblock i granit eller betong. Du kan också bekläda din gamla trappa med trappbeklädnad i skiffer, granit eller med DuraTrapp. Vi tillverkar entrétrappor i betong.


Bestäm dimensioner och ytbeläggning själv! Skämmer betongtrappan ditt hus? Har din betongtrappa skador eller är kanske hal eller färgflagnad? Marmocitmetoden gör din trappa som ny igen.


På Forssellstrappan tillverkar vi prefabricerade betongtrappor. Att gjuta en betongtrappa är inte så hemskt svårt som man kanske kan tro. Ohlis lär dig dessutom en trappformel för att få rätt höjd på stegen när du.


Vi har både trappblock i natursten och i betong samt olika typer av produkter för att klä in en befintlig gammal betongtrappa. Renovera trappa av betong ? Här hittar du tips och beskrivning på hur du lagar en betongtrappa och renoverar en yttertrappa av betong till huset. Upplev en betongtrappa som har maximal trygghet och komfort. Att måla en betongtrappa utomhus är inte lyckat.


Färgen sitter inte kvar och yttertrappan blir hal. Lösningen är en ytskiktsbeläggning med halkskydd. Skapa en pampig trappa med våra blocksteg och trappblock.


Betong trappa

Stort sortiment till bra priser. Såväl ytter- som innertrappor produceras. Yttertrappor utförs för placering i terräng och som entrétrappor för t ex villor.


Innertrappor och vilplan utförs. Nackdelen med en betongtrappa är att om den inte underhålls så kan den med åren spricka av is och frost. En liten spricka kan leda till djupa sår i trappan. Skador på betongtrappor utomhus - Vad gör man? Hur åtgärdar man skadorna på betongtrappan?


Hur får man ett långsiktigt hållbart resultat? En betongtrappa får stå ut med mycket slitage – från regn, snö, salt och is. Om trappan inte är helt sprucken, är det inte så svårt att fräscha upp den så. Låt dina gäster mötas av en välkomnande och snygg entrétrappa byggd av murblock. Trappan ger ett gott första intryck av ditt hem och metoden är enkel.


En sluttande trädgård kan både vara opraktisk och svårskött. Jord och vatten rinner längs med sluttningen. Att klippa gräset kan näst intill vara. AB är en av Sveriges ledande tillverkare av prefabricerade betongtrappor.


Betong trappa

Vårt koncept är att leverera betongkupan i byggskedet för att i slutet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.