måndag 9 januari 2017

Dörr skyddsklass 2

Inbrottskydd av dörrar är, till skillnad från brandskyd inte reglerat i svensk lagstiftning och därmed saknas statlig kontroll och. Inbrottsskydd Inbrottskyddande dörrar Inbrottsskyddet för en verksamhet. Stort utbud av dörrar i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. RC : Total testtid 15. För dörrar i klassen Sa är brandgastätheten provad vid röktemperatur 20°C och tryckskillnad 25Pa.


Skyddsklass Mer begärlig eller delvis stöldbegärlig egendom.

Till exempel, om byggnaden ska uppnå skyddsklass måste dörren klassas RC3. SSF 2(minst en godkänd låsenhet krävs). Minska inbrottsrisken med en säkerhetsdörr från Swedoor. Våra träbaserade dörrar ger högsta säkerhet och ger ett hemtrevligt intryck. Innehållsförteckning Avsnitt Innehåll Sida 1. Invändig låsning av dörr , port och lucka i skyddsklass och samt invändig låsning av galler i skyddsklass 3. Låsning av dörr , port och lucka.


Tillhör ditt företag skyddsklass (framgår av försäkringsbrevet) kan du med hjälp av den här broschyren. I skyddsklass bör särskilt.

Dessa åtgärder motsvarar villkorens krav för skyddsklass 2. För att du ska uppfylla kraven för godtagbara dörrar och portar ska du se till att du har en. Tamburdörren är en dörr som främst är avsedd som entrédörr till lägenheter. Samtliga våra tamburdörrar är kvalitetsklassade. Vid projektering minskas uppmätt ljudreduktion dörr med -dB för hänsyn till montage och utförande. Dörrar som är certifierade.


Skydd mot inbrott skyddsklass Checklista för dig som behöver se över ditt företags inbrottsskydd. Fyllningen skall uppfylla vald skyddsklass. Med en dörr från Svenska Skydd till lägenhetsentrén skapar du dig ett tryggare och mera bekvämt boende. STEP Secure ger högsta intrångssäkerhet med en slitstark och snabb låsning och upplåsning. Godkänd för låsning av dörrar upp till RC4.


Detta gäller för företag i skyddsklass och 3. För skyddsklass gäller även att dörren måste vara försedd med två stycken av varandra oberoende. Ståldörrar som skall användas. Förutom själva dörren har vi alla de artiklar och verktyg som du behöver vid monteringen.


Lagervaror inom vardagar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.