tisdag 24 januari 2017

Dubbel dubbel kolibri

Dubbel dubbel kolibri

Dubbel Dubbel Kolibri har också ett spännande urval av asiatiska desserter, vad sägs om pepprig ananas? Dim-sum är kantonesiska och betyder ungefär ”vidrör. Utsökt, tycker Metros krogskribent Carl Reinholdtzon Belfrage. Leverans med trevliga och miljövänliga cykelbud till din dörr på mindre än en halvtimme!


Dubbel dubbel kolibri

Besök vår hemsida där du hittar all restaurang. Oerhört nöjd med besöket på Dubbel Dubbel. Maten smakade enormt bra och hade det där lilla. Folkbaren öppnar i helt ny regi i slutet av september.


Det är ägarna bakom Dubbel Dubbel som slår till, och öppnar en ny liten restaurang med vegetariska små. Larseric om Restaurang Dubbel Dubbel. Lästid: minNu kommer ett inlägg om restaurang lagom till lunchdags haha! I lördags var jag ju på tjejträff med sex gamla kursare.


Dubbel dubbel kolibri

Vi träffades och tjötade. Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what’s great and not so great in. Nu öppnas den fjärde Dubbel Dubbel -restaurangen på sju år – i centrala Göteborg. GP kunde tidigare i veckan berätta om. Här får du både våra egna och läsarnas bästa lokala tips.


På hjulningsavstånd från Möllevångstorget ligger Malmös finaste dumplings- och Dim Sum -restaurang. Vi mättar både den hungrigaste. Bästa lunchen på evigheter.


Dubbel dubbel kolibri

Detta var verkligen en pärla. Dubbel Dubbel är ett modernt asiatiskt kök med tre restauranger i Göteborg, en på Kastellgatan 1 en på Surbrunnsgatan och en på Polhemsplatsen 5. Prova först att uppdatera sidan och klicka på Nuvarande plats igen. Säkerställ att du klickar Tillåt eller Ge åtkomst om din webbläsare frågar efter din palts.


Heurlins Plats 2platser. En riktigt läcker resehängmatta i Spinnakerväv. Så om du är ute efter en lättviktshängmatta som tar liten plats har du den här. Denna modell är också dubbel.


Så känns det efter att ha varit på Dubbel Dubbel. Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. Dubbel Dubbel serverar asiatiska smårätter i trendiga lokaler med furupanel på Kastellgatan i Göteborg.


Krogen sätter intimiteten och det småskaliga framför.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.