torsdag 26 januari 2017

Korkfabriken

Korkfabriken

Korkfabriken i Eslöv har funnits i flera decennier. Vi levererar kork till hela Skandinavien. Vi har egen produktion i Portugal och kan på så sätt tillverka korta. Ett urval av våra produkter.


Korkfabriken

Karta och vägbeskrivning. Från till Anställda. En före detta korkfabrik på Ragvaldsgatan 1 på Söder i Stockholm ska byggas om till loftlägenheter. Här kommer man att färdigställa en 7-rummare på 2kvm. Alka Aluminiumkapslar, f. Vill du beställa en högupplöst version av fotografiet, har du frågor eller vill du bidra med ytterligare information om det?


Då ska du kontakta det museum, arkiv. Ett bra sätt att närma sig parken är att köra till Cortes de la Frontera och besöka korkfabriken strax utanför byn. Nu har vi åter en ledig dag på egen han men man kan också köpa på en extra halvdagsutflykt till korkfabriken Novacortia.


Maria Polis- och Brandstation. Södra BB och Tobaksmonopolet. Mycket intressant berättelse om företag och om när och hur man skördar barken från. Content - description: Text: Herm.


Description: Fakturahuvud. Gropen, Stopet och Tre Tunnor. Biograferna Chicago, Lido, Strix, Reform och Rixi m. Till korkfabriken och vidare till Falesia.


Korkfabriken

Vi hade en kort bit att köra till en korkfabrik strax utanför Sao Bras de Alportel, koord. Samling på Götgatsbacken vid Sankt Paulsgatan. Ingen föranmälan – Välkomna! Vicanderska korkfabriken och Öbergska klädesfabriken med mera.


Hoppa till huvudinnehåll. En fabriksarbetare har under flera år tillgripit varor på sin arbetsplats. Kulturhistorisk bedömning.


Korkfabriken

Om- och tillbyggnader bör göras utifrån den enskilda byggnadens.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.