måndag 23 januari 2017

Smala fönsterbrädor

Smala fönsterbrädor

Fönsterbrädor helt måttbeställda. Att dekorera smala fönsterbrädor kan vara en utmaning då det inte finns så mycket yta att spela på. För att undvika att allt radas upp. Med risk för att landets Feng Shui konsulter kommer att gå upp i partär nu så bjuder jag på en bild från vårt vitvita (o-jordade) sovrum för att svara på den.


Smala fönsterbrädor

I Krabbans och min lägenhet så finns det bara smala , smala fönsterbrädor så man inte får plats att ställa en kruka på. Det känns sådär kul att vara florist. Ett litet i-lands dilemma som kan reta gallfeber på en, är när man har stora höga fönster och FÖR smala fönsterbrädor … Grrrr!


Stora fönster kräver stora. Handla din fönsterbräda helt efter dina mått. Vi erbjuder fönsterbrädor för alla sorters stilar så som allmoge, herrgår trend och funkis.


Dvärgkowhai har smala grenar och små blad. Håll jorden jämnt fuktig. Växten kan tappa bladen om det är för torrt. Pryd dina fönster med amplar i glas eller metall, praktiskt för dig med smala fönsterbrädor där det är svårt att få plats med blomkrukorna.


På fönsterbrädor är fuktskador vanliga. Bra fönsterbrädor är lättskötta, tåliga och fina. Köp din nya fönsterbänk på K-rauta med smidig hemleverans.


Vi erbjuder ett stort utbud av fönsterbrädor i ett flertal olika storlekar, material och färger. Vad signalerar din fönsterbräda? Medan ögonen sägs vara själens spegel, är fönsterbrädan ett visuellt visitkort och vårt ansikte utåt. Vacker gyllene bordslampa i mässing med generös höjd som passar bra på smala fönsterbrädor. Hur inreder man stora fönster och smala fönsterbrädor ? Det är en vanlig fråga från personer som flyttar in i nyproducerade bostäder och vill få fint i sina.


Höjd: 76cm Bredd bottenplatta: 14cm OBS! Perfekt för smala fönsterbrädor ! Visa produkt Skirt i skikt Vatt och Wekes fina adventsstjärnor Snö, Iglo, Is och Snöflinga i papper sitter som ett smycke i. Om du väljer två behöver de nödvändigtvis inte vara likadana. Har man smala fönsterbrädor kan hängande lampor också vara ett alternativ. De som fins i byggvaruhus tenderar till att vara både smal och tunn.


Jag har sett en fönsterbänk i ett styck tillverkat av mdf.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.