torsdag 2 februari 2017

Armerad gummiduk

Armerad gummiduk

Industriprodukter på Internet. Stort utbud och bra priser. Vi erbjuder ett brett sortiment av gummiduk och gummimatta med hög kvalitet. Förutom standard elastomerer som t. Gummiduk och packningar. Richard Magnusson tillverkar och säljer packningar och tätningar samt underhållsmaterial för industri och sjöfart.


Armerad gummiduk

Letar du efter gummiduk ? Resitrix MB är ett kraftfullt tätskikt gjort av glasfiber- armerat komposit-gummi med en EPDM kärna. Här hittar du allt du behöver veta om gummiprodukter så som gummiduk , elastomerer, slitgummi, mattor och golv, samt information om våra tillverkare. EPDM gummi har utomordentlig ålders, väder, syre och ozonbeständighet. Inom Trelleborg kan vi med utgångspunkt av vårt stora och varierande standardsortiment, snabbt och säkert leverera gummiduk för i stort sätt alla. Detta material är lämpligt för förpackningar och mellanlägg, då inga speciella krav ställs på beständighet.


Slitstarka gummimattor av naturgummi. Avsedd som golv i transportfordon och lokaler som är utsatta för slitage. Av glattpressad svart gummiduk med två vävinlägg. Priser anges i pris per löpmeter.


Armerad gummiduk

Självhäftande gummiduk i EPDM. Då oftast i tjockare utförande i SBR,. Tex stänkskydd tillverkar vi i 2-lagers armerad SBR. Armerad packning i EPDM med stålilägg. Ljuddämpande och värmebeständig gummiduk - Lämplig som skyddsmatta i bland annat lagerhyllor och på arbetsbänkar - mm tjock - Enkel att själv skära till.


Firestone mm rekommenderas. Lätt flexibel PVC-slang för tryckluftsdrivna handverktyg, för pneumatiska utrustningar samt som ledning för vatten, kylvätskor etc. Transparent PVC-slang med.


Armerad gummiduk

Stänklappar på långtradare brukar ju också vara gjord i armerad gummiduk men jag har lite dåligt att mig förbi någon sådan verkstad (jobbar mitt i Sthlm). Vårt sortiment av gummiprodukter innefattar allt från gummimattor och gummiduk till kilremmar,. C Vikt: ca kg Artikelnr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.