måndag 27 mars 2017

Altrex ställning

Många byggnadsställningar till låga priser. Working safely at heights. View all Altrex ladders, stepladders, scaffolding and suspended platforms online. Altrex rullställning är tillverkad av aluminium och finns i både standard och specialutföranden.


Byggnadsställningar till företag och privatpersoner.

Vi säljer lättbyggda och säkra ställningar anpassade efter era behov till oslagbara priser! De har ett rykte att upprätthålla. We are happy to help you. Långsidorna bygger på st 57m sektioner på längden och st våningar på.


Altrex är en välkänd holländsk tillverkare av trappor, stegar, byggnadsställningar, hängbroar och annan klätterutrustning. Våra kunder som hyr ställning är både privatpersoner. Vi säljer märkesvaror inom trädgårdsmaskiner, motorsågar, elhandverktyg, skydds- och arbetskläder, yrkes- och skyddsskor.

Vi har också en stor verkstad för. Kontaktuppgifter till Altrex Svenska AB Bro, telefonnummer, adress, se information om företaget. Vi är väldigt stolta över att nu kunna erbjuda våra kunder HAKI ställning.


Smal eller bred ställning upp till. Altrex aluminiumställningar är det perfekta hjälpmedlet för både den professionella hantverkaren och hemmasnickaren. Denna byggställning säljs på uppdrag av ett av Byggföretag.


Aluminium rullställning, Altrex. Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på TKR. Det sitter endast män i styrelsen. Klicka för att se andra data om denna sida.


Hantverkarställningarna har ihopvikbar grundsektion, olika plattformsnivåer och Supersnabb. Vi erbjuder marknadens vassaste garanti - hela års garanti! Ställning mått: 35x m. Handla direkt i vår webbshop! Plan för uppförande, användning och nedmontering av ställning ?

Denna kompakta byggställning har grundläggande dimensionerna x m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.