tisdag 21 mars 2017

Beslag i mässing

Beslag i mässing

Snabb leverans och fri retur! Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser. Letar du efter handtag, knoppar eller krokar för kök, badrum eller möbler? Specialbeslag har stängt alla helgdagar och i vissa fall dagen innan helgdag såsom. Alltid fraktfritt och snabb leverans.


Beslag i mässing

Hos oss hittar du kökshandtag och knoppar i mässing , vi jobbar med snabba leveranser, riktigt bra service och bra priser. Här hittar du inredning och belysning från kända varumärken och webbutiker samlat på ett ställe. Våra produkter lagerförs och distribueras från eget lager. Beslag i smide, mässing och förnicklad mässing , nytillverkade efter gamla förlagor. De flesta av våra beslag tillverkas i små serier, materialen är mässing , brons,stålplåt, gjutjärn, trä och bakelit.


Beslag Design AB har ett stort fokus på produktutveckling och följer marknadens inredningstrender. Vi marknadsför ett brett sortiment av beslag och interiörprodukter. Att läsa om Sibes och om hur vi jobbar för att våra kunder ska få vad de förväntar av ett Svenskt familjeföretag.


Beslag i mässing

Spara en massa pengar här! Beslag i mässing är populärt, både i moderna och klassiska miljöer. I sortimentet finns en stor mängd handtag, knoppar och krokar i flera storlekar.


Sök bland pågående auktioner hos hundratals auktionshus. Barnebys samlar alla auktioner på ett ställe. Antikviteter, möbler, konst, design. Lamellgångjärn i mässing för inborrning eller infällning hittar du hos Skånebeslag.


Självhäftande enkelkrok Base2polerad mässing. Längd mm, bredd mm. Passande motbeslag, bygelbleck och regelbleck, finns att köpa till. Exklusiva beslag så som knoppar, krokar, handtag, klädhängare i massiva material som mässing , koppar, rostfritt stål, krom, aluminium och svart aluminium. Leverantör av knivslöjd och knivmaterial för knivtillverkning.


Allt inom knivbla exoitiskt trä, stål, metall, paracord. Läderarbete och hantverk. Gjuten Ventilmodell öppningsbar som finns i mässing eller krom. Fönsterlås BG7ut mässing. Rosett trycklås mässing pol.


Beslag i mässing

De kan monteras precis vart som helst, dock är det vanligaste att just beslag till luckor och lådor finns i köket. Stort utbud av beslag i klassiskt, gammalt utföranden passar för både inomhus och utomhusbruk. Välj bland krokar, gångjärn, konsoler, kökshandtag och många.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.