tisdag 28 mars 2017

Cumaro trall

Egenskaper - Cumaru trallvirke är ett mycket hårt, röt och väderbeständigt teakliknande träslag som är lämpligt för utomhusbruk. Vi på Cederträ: Väst …säljer cederpanel, ceder bastupanel, ceder ribbor, ceder till inredning, ceder staket, cumaru trall och ipe trall med mera. Färgen varierar från gyllenbrun till rödbrun. Vid exponring av väder och vid skiftar den till en vacker silvergrå färg.


Bra beständighet mot röta och.

Med trall kan du enkelt bygga din egen altan eller uteplats, eller varför inte lägga ett mysigt trallgolv på balkongen. Se vårt breda utbud av trätrall i lärk. Vi ska bygga en liten altan runt vårt utespa och har köpt cumaro trall (20x120).


Jag har läst att man bör lägga större mellanrum mellan. Cumaro trall är ett mycket hårt, röt- och väderbeständigt teakliknande träslag som är lämpligt för utomhusbruk. Cumaro eller Cumaru som det också stavas är ett mycket hårt och väderbeständigt teakliknande träslag som är lämpligt för utomhusbruk.


Varför inte installera ett bekymmersfritt Cumaru trall med mycket attityd den höjer också utseende och värdet på intillliggande fastigheter.

Vi använder cookies och tredjepartscookies för att säkerställa att du får maximalt utbyte av vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra dina. Beskrivning 25x140mm cumaro trallbräda räfflad säljes endast i fallande längder. En hård trallbräda med en teakliknande färg som är. Cumaru trä ( Cumaro ) är ett mycket hårt mineralträslag från Brasilien som håller hög kvalitet.


Det används mest till att tillverka trallvirke. Det har blivit november och vi ligger helt klart efter i rapporteringen om hur det gick med balkongtrallen i våras. Så fort den blev klar satte vi oss på balkongen. Oljas Cumaru behåller det. Ipe trall är mycket hållbart.


Har precis lagt cumaro-trall på balkongen, ett brasilianskt, väldigt hårt träslag där de har räfflat ena sidan. Det är dyrt, men jag är jäkligt nöjd med. Skruvexperten Pär Thuresson, VD på Grabber, svarar på sju frågor om att skruva trall.


Bygglovsregler för altan. Bangkirai trall , ibland kallat Kirai, lämpar sig väl som trall i utsatta miljöer. Träslaget behöver inte behandlas och blir vackert silvergrått med tiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.