måndag 27 mars 2017

Ljudklassad dörr

Stort utbud av dörrar i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Swedoor kan leverera typgodkända dörrar i ljudklass från till 40dB. Vi erbjuder även en unik dörr som ger ljudreduktion på hela 47dB.


Jämför priser och läs recensioner på Dörrar. En massiv slät dörr för inomhusbruk. Låskista, karmsidor mm, överstycke och en falsad tröskel i.

OBS ENDAST LJUDKLASSAD 40dB. Dörren levereras komplett med karm och tröskel. En ny ytterdörr kan du utrusta med både praktiska och snygga tillval. Sparkplåt, dolda gångjärn, lägre u-värde, brandklassad dörr och ljudklassad dörr är. Dörrarna består av en kraftig ram av trä samt monterade paneler.


Ljudklassad dörr 35dB - för en tystare milj. Här finner du ett välsorterat sortiment av brandklassade dörrar, ljudklassade dörrar, brand och ljudklassade loftgångsdörrar men också andra dörrar med. För att möta våra kunders krav håller dörrarna högsta kvalitet och har designats med.


Klicka på klassningarna nedan för att välja rätt dörr.

Ladda ner produktblad Addera Ladda ner produktblad. Utanpåliggande skjutdörr i massivt trä. Används där utrymme för en traditionell dörr saknas, exempelvis skolor, sjukhus och vårdcentraler. Vi ställer de rätta frågorna och ser till att du får rätt dörr på rätt plats och att de klassningskrav som ställs uppfylls. Både funktionellt och estetiskt.


En skjutdörr är ett klassiskt sätt att öppna eller stänga av ett rum och spara utrymme. Alla våra klassade dörrar (om inte annat görs gällande) levereras med dörr - och karm-paket. Massiv Branddörr med ljudklassning (35dB). Swedoor (JELD-WEN Sverige AB) producerar och levererar högkvalitativa dörrlösningar till i första hand de skandinaviska länderna. Produktsortiment innefattar.


En ljudklassad dörr skiljer sig rejält mot en vanlig oklassad innerdörr. Blir betydligt billigare och ger bättre resultat än en dyr ljudklassad dörr. Om du inte får plats med dubbla dörrar, och inte har råd med en ljudklassad dörr , så bygg en egen. Prata med hyresvärlden om en smärre ombyggnad är tillåten. Annars kan du strunta i resten.


Köp en begagna ljudklassad dörr och sätt in den istället. Att investera i en ljudklassad dörr kan göra livet enklare i familjen. Ekstrands är ett familjeföretag i dörr - och fönsterbranschen med innovativa lösningar och entréprenörskap sedan tre generationer tillbaka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.