onsdag 15 mars 2017

Print på glas

Print på glas

Stort utbud av fina tyger! Vi har ett brett sortiment. Välkommen in till ellos! Då blandade man kalkhaltig sand och alkalier och använde som glasyr på keramik. Glaseksperten har investeret i verdens mest alsidige og avancerede glasprinter.


Print på glas

Det betyder, at vi nu kan printe stort set ALT på glas til både indendørs og. Vi printer direkte på indersiden af en flot glasplade, hvilket skaber et yderst skarpt billede med ekstra dybe og kraftige farver. Høj kvalitet og gratis fragt. En plats för alla dina ideér, stora som små.


Tryck på plexiglas i små och stora format. Lämpligt för inom- och utomhusbruk med hög. Plexiglas är en genomskinlig akrylplast med en lägre vikt än glas.


Print på glas

Tryck ditt favoritfoto på en plexiglastavla och gör ett unikt konstverk i akrylglas. Våra exklusiva akrylglastavlor sätter verkligen färg på ditt rum. Motivet trycks på exklusivt fotopapper och monteras på baksidan av en 5-10mm tjock akrylglasskiva.


Rather good overview of the glass print technologies. Arnaud Huignard Saint Gobain A very. Vi trycker alla typer av klistermärken till dekorer. Klistermärkena fungerar på vägg, bil, golv och fönster.


Till och med asfalt och betong fäster det på. Facemount, glas og acryl montering. Print på plexiglas har många.


Eftersom ditt foto sedan trycks på baksidan av glaset är din bild ordentligt skyddad från smuts och repor tack vare det. Våra plexiglastavlor produceras av den högsta kvalité med miljövänlig färg! You can remove screen print paints from glass without causing any permanent damage. Window pane manufacturers sometimes screen print information about the glass or.


Print på glas

Digitalt keramisk print på glas. Glas med tryck är ett snyggt och exklusivt sätt att profilera ert företag på , det kan ge den där extra guldkanten som era besökare eftersträvar när de är på. Nu lanserar Winab Vikväggar en Vikvägg i glas.


Detta är en unik produkt som vi är ensamma om på marknaden i hela världen. Textilfärger vattenbaserade Plastisolfärger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.