fredag 31 mars 2017

Tillbehör stege

Stort utbud av Tillbehör till bra pris. Se alla erbjudanden och köp nu! Letar du efter tillbehör till din stege ? Köp online hos oss idag! Ska måla från stege – använd rätt hjälpmedel.

Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Tillbehör Vilka tillbehör du än kan behöva till din stege så har vi det mesta! Allt från olika produkter för att öka säkerheten. Alltid bra priser på Tillbehör stege hos Bygghemma. Wibe stege - toppmodernt och säkert.


Wibe Ladders mål är att uppnå en hög kvalitet och att skapa produkter som verkligen är användarvänliga för kunden. Leverans till dörren - köp din stege idag! Stege och byggställning.

Hos oss hittar du även tillbehör som en stegfot som gör så att stegen inte riskerar att glida i sidled. Med en väl anpassad stege får du jobbet gjort på ett säkert sätt. Vår bästa stege – stabil, säker.


Vi har en mängd olika tillbehör som underlättar din arbetsdag! Fast glidskydd för väggstege vid takfot som passar alla takprofiler. Undviker att din stege glider åt sidan eller tippar. Glidskyddet är varmgalvat med pulverlack. Denna stege är en riktig allroundstege.


Vi är säkra att du finner rätt stege för ditt arbete hos oss. Snabb leverans, öppet köp i dagar och riktigt bra priser! Lämna tillbaka produkten och tillbehör i samma skick som de var när du köpte dem. Läs mer om returer i vår Köpinformation. Anliggande stegar, hushållstegar, takstegar, trästegar, glasfiberstegar.


Sveriges bredaste urval av stegar och tillbehör för både. Hängs fast på utsidan av ramen och kan enkelt plockas bort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.