torsdag 6 april 2017

Golvkomfort

Företagets golvslipare har gått Golvbranschen, GBRs. Välkommen att kontakta oss för mer information! Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, m. Bolagets skall bedriva försäljning, läggning och montering av golv- och väggmaterial, slipning av golv, montering och läggning av kakel och klinker samt därme. Försäljning av kakel och klink. Yelp är ett roligt och enkelt sätt att hitta, rekommendera, och prata om vad som är.


Verkliga huvudmän och bolagskontroll - kr Vad är en verklig huvudman? En verklig huvudman är de personer som ytterst äger eller kontrollerar ett företag eller. Kreditupplysning med viktig information. Ingen anmärkning, ansökan, skuldsaldo, utmätning eller konkursbeslut registrerat. Fördelningen i styrelsen är 10 män (1), kvinnor (0).


Golvkomfort Holding i Linköping AB - Org. Eniro är den lokala sökmotorn. En smart genväg till det du behöver, i din närhet eller dit du ska. Till kommuner, landsting, byggföretag, bostadsförvaltare och privatpersoner i Östergötland.


Golvkomfort

Söker Du en yrkesskicklig golvleverantör i Östergötland? Kvalitetssakrade golvläggare Vi jobbar med professionella företag i många branscher. Det kostar dig inget alls att unyttja tjänsten. Välj flik för att hitta just er medlem.


Byggkeramikrådet Sveriges stora auktoritet inom kakel och klinker. Vinylgolv är slitstarka och lättskötta golv! Anders har angett jobb i sin profil.


De går oftast att beställa i bredder upp till meter, vilket gör att du kan få ett helt. Mattan har en luftspalt på mm och är uppbyggd av samverkande knoppar som ger det färdiga golvet en hög golvkomfort (Stegljudsdämpning och stötdämpning). Mer info från Creditsafe. Vi fixar golvet åt dig - industri, skola, kontor och annan offentlig miljö.


Vi sätter och lägger allt med kvalitetsgaranti. Sortera efter: Företagsnamn Ort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.