tisdag 4 april 2017

Sänggavel av dörr

Sänggavel av dörr

Nordens största nätbutik för heminredning på nätet. Shoppa online till bra pris! Möbler med skandinaviskt ursprung. Stilrena möbler i coola färger. Låt oss guida dig till rätt gardin.


Sänggavel av dörr

Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser. Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Sätt fast krokar i kanten av dörren. Häng upp den på skruvar i. En sänggavel av gamla plankor med avställningsyta på toppen är.


Vilket ryck vi fick förra veckan! Tapeter i sovrummet på plats, en egengjord sänggavel och farmor Majkens gamla pottskåp fick lite ny färg på sig. Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för sänggavel av gammal dörr. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar.


Med en rustik dörr som sänggavel skapar du skön charm i sovrummet. Jag skall göra en sänggavel av en gammal dörr som jag hittat på vinden. Denna pin hittades av Eva Dahlström. En del av inredningen­ har. Sänggaveln i sovrummet är gjord av gamla dörrar.


Janne och jag ville båda ha gamla spegeldörrar som sänggavel. Den är slipad och målad turkos (lite slitet sådär), på baksidan endast slipad. En svart ram är byggd runt dörren.


Sänggavel av dörr

Tänk bortom inköpta och stoppade sänggavlar och bygg din egen av gamla dörrar , drivved från stranden eller ett hopplock av bräder. Har en 1säng och den passar till den. Det hittar du online hos Sleepo. Här har hon inrett med en blandning av loppisfyn ärvt och eget hantverk.


Gamla stolar som nattygsbord. Bild tagen från styleroom. Vi har några gamla spegeldörrar vid torpet. Några dörrar som bara står och som vi inte har användning för.


Upptäck idéer om Sovrumsdesign. Dörrarna passar bakom en dubbelsäng. Jag blev väldigt inspirerad att göra en sänggavel av en dörr som jag ser att många gjort. Nu hittade jag två gamla dörrar i källaren. Grejen med dessa är att.


Skruva fast någon form av upphängningsanordning (11).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.