fredag 26 maj 2017

Aluminiumgaller

Aluminiumgaller

Weland aluminiumgaller är ett lätt och stabilt galler som används i miljöer där det ställs speciella krav. Aluminiumgallrets bär- och stödstänger tillverkas. Gallren som täcker alla öppningar i innerväggar.


Aluminiumgaller

Kungs aluminiumgaller med ram består av en perifer, vinklad ram och i denna en fixerad. I standardsortimentet ingår flertalet lamellprofiler att välja mellan för. Storlekarna på ytterväggsgaller är anpassade för kanalrör. Weland gallerdurk av aluminium är främst avsedd för utsatta miljöer där det ställs speciella krav.


Ytterväggsgaller främst avsett att användas som intagsgaller för frisk luft. Snyggt och robust gjutet aluminiumgaller med insektsnät. Utvändigt mått 130x1mm.


Weland tillverkar entrégaller för alla tänkbara entréer, allt från stora entréer vid köpcentrum till den lilla fastighetens dörr. Dalhems levererar USA-bildelar, bilstyling, racingutrustning m. Beställ allt inom Ventilationsgaller m. Gjutet aluminiumgaller O 1mm, med stos. Tillverkat i gjuten aluminium och har cirkulär anslutning , 100mm, som passar direkt. Används med fördel där en total avskärmning önskas utan genomsikt men med ett estetiskt tilltalande utseende.


Galler av aluminium för alla öppningar i innerväggar. Kromat grillgaller i aluminium som kan klippas i den storlek som önskas. Etiketter: galler, racesport, styling.


MEVACO – fascinerande enkelt. Gallerdurk och gallersteg finns alltid på lager i alla standard varianter. Kraftig gallerdurk till industrin måttbeställer vi med kort leveranstid.


Ramper Enkel lösning som ger tillgänglighet för alla. I Häfla Bruks breda sortiment finns bl a ramper. Här hittar du allt du behöver om våra produkter och hur. Här är Nordens ledande leverantörer av aluminiumgaller.


Aluminiumgaller

Med Nordic Suppliers produktsök hittar du lätt leverantörer av precis de produkter du behöver, som t ex. Vi har alla en rulle aluminiumfolie någonstans i våra kökslådor eller skåp, men vi skulle aldrig tro att vi kan använda den på vår kropp! Netauktion, bilauktioner, konkursauktioner, antikauktioner.


Auktion nästan varje dag på vår stora online nätauktion. Försäljning främst för konkursförvaltare. Både inomhus och utomhus där krav på säkerhet är viktigt. Hitta din nya rullstolsramp i vår webbutik.


Alla våra ramper är lätta att bära och priserna börjar på 1. Se bilder och specifikationer här. Vit som standar löstagbart dammfilter, insektsnät, omålat aluminiumgaller utvändigt. Traryd Fönster Optimal top turn fönster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.