onsdag 24 maj 2017

Betongpump hyra

Hos Procano kan du hyra minipump för att pumpa betong. Perfekt för byggprojekt där utrymmet är begränsat men du ändå behöver en pump med rejäl kapacitet. Ramirent arbetar med maskinuthyrning.


Betongpump hyra

Vi har ett brett sortiment av bodar. Pump bil är ingen billig grej att hyra. Har börjat komma rotorbilar med lite mindre pump oxå men även dessa kostar en slant men visst kan det vara.


Pumpkapacitet upp till 1m 3. Citypump Ofta med två mans betjäning. Vänligen kontakta oss för vidare information. Flexibel distribution av betong.


Betongpump hyra

Betongpumpning är ett rationellt sätt att lösa interna transporter av betongmassa på arbetsplatsen. Metoden är snabb och flexibel. Intressant frågeställning!


Jag har aldrig hört talas om att man kan hyra en betongpump och blanda själv men det är förstås inte omöjligt! Mobila betongpumpar från Putzmeister. Lastbilen är i gott bruksskick för sin ålder.


Proguard hyr ut både skylift, bobcats och minigrävare med flera. Betongpump Betonglastbil med Putzmeisterpump på Scania P1chassi. Kontakta oss för mer information!


Speciellt bra vid trånga utrymmen, t. Använd kontaktformuläret för att preliminärboka betongpump ! Vi kontaktar dig så fort vi kan för att bekräfta bokningen. Vi söker en maskinist för betongpump. Stationeringsort Mälardalen. Vill du Hyra betongpump ? Med betongpumpen levererar vi betong vart du vill. En betongpump har en mast och sedan följer ett antal meter slag beroende hur nära.


Eller hyr en rotpump istället. Det är en betongpump som dras efter personbil. Som en pumpbil men utan kranen. Tillbehör Månlandare läs mer Skarvslangar läs mer.


H Pumphuvud för betong m Antal sektioner av betongpump 5. Du som tar emot beställningar m. Nästa gång jag behöver en betongpump kommer jag att använda er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.