måndag 29 maj 2017

Järnfönster

Järnfönster

Våra järnfönster är prissatta efter skick och modell. Vi kan erbjuda blästring, målning och glasning om så önskas. Så specificerade mått kan vara svåra att få tag på. Kolla hos dem som säljer begagnat byggnadsmaterial som du hittar under Byggnadsvårdsbutiker på vår webb.


Järnfönster

Har nu kommit över några fler järnfönster , men vet inte vad vi ska göra med dem än. Ska iväg och hämta pardörrar om en liten stun vet inte riktigt var vi. Ska vi prioritera att renovera järnfönster eller ska det få vänta?


Vi har valt att göra annat än just detta. Inte bara för att vi hade viktigare saker att. Her er udvalget i brugte jernvinduer. Suppler eventuelt med Politikens gør-det-selv Gamle Vinduer, hvis.


Järnfönster

Strax norr om Finnspång ligger Borggårds bruk som är en mycket vacker anläggning. Troligtvis uppfördes merparten av de nya byggnaderna på 30-talet. Hemmafönster erbjuder ett komplett fönsterbyte. Snickaren ingår i det fasta priset.


Dubbelbänk 1kr Gammal soptunna 6hög, 6kr Gammal honungsslunga att plantera i. Kondition: Rost, glas saknas. När kittet runt dina fönster börjar bli sprött, och kanske till och med har börjat falla bort, är det tid att kitta om. Från olika tidsperioder, i olika storlek och skick.


Blockets tips för trygg affär. Vi restaurerar, bevarar och vårdar äldre byggnader och miljöer – från minsta torp till slott och kyrkor. Vackrast är det gamla tegelhuset med järnfönster.


Inte alltför ansatt av tidens tand står det mellan Södra hamnvägen och Malmvägen. Gamla järnfönster kan även renoveras och återställas i ursprungligt skick. Fönster som kan synas helt förstörda utan kitt och färg kan återställas. Så därför vänder jag mig till Er som vet.


Karm med isolerglasbåge för montering på insida av vägg när man vill behålla den yttre stilen med järnfönster. Etiketter: Garage, Glasning, Järnfönster , Laga järnfönster , Orangeri, Tak, Uterum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.