tisdag 20 juni 2017

Armerad gummimatta

Köp mattor av högsta kvalitet online! Kontorsmöbler av högsta kvalitet. Stort sortiment - Alltid fri frakt! Ban rep, kedjor och stolpar. Vardagar mellan 07:och 17:00.


Armerad gummimatta

Köp utrustning till jobbet online. En av Nordens ledande mattbutiker på nätet för både privatpersoner och företag. Vi erbjuder ett brett sortiment av gummiduk och gummimatta med hög kvalitet. Resitrix MB är ett kraftfullt tätskikt gjort av glasfiber- armerat komposit-gummi med en EPDM kärna.


Dessutom minimerar de praktiska gummimattorna risken för halkolyckor för dig som vistas i stallet,. Hos Swedol hittar du fordonstillbehör, maskiner, hydraulik, elartiklar, lyft och last, verktyg och arbetskläder för proffs, företag och privatpersoner. Tillbaka till Produkter. Richard Magnusson tillverkar och säljer packningar och tätningar samt underhållsmaterial för industri och sjöfart. Förutom standard elastomerer som t. Gummiduk och packningar.


När det kommer till valet av en arbetsplatsmatta eller en gummimatta måste man tänka på vilket behov man har först och främst. Behöver du en ergonomisk. Slitstarka gummimattor av naturgummi. Avsedd som golv i transportfordon och lokaler som är utsatta för slitage.


Industriprodukter på Internet. Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta. Detta material är lämpligt för förpackningar och mellanlägg, då inga speciella krav ställs på beständighet.


Armerad gummimatta

Kraftig armerad gummimatta. Gasdämparassist på alla ramper. Skyddsbälgar på gasdämparna. Homogent kompositgolv med limmad tjock, armerad gummimatta. Egenskaper som ett trägolv när det gäller att absorbera ljud och vibrationer men ruttnar givetvis inte.


Två reglerbara fönster med galler är standard. Rutig gummimatta lämplig för bil, båt, husvagn, lastflak, som gångmatta etc.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.