onsdag 7 juni 2017

Byggvaruhus strömstad

Byggvaruhus strömstad

Se öppettider och adresser. Till K-rautas alla varuhus. Du kan låna ett släp kostnadsfritt. Boka i terminalen på varuhuset. Vi har materialet till projektet. Alltid till vettiga priser! Rabatt för dig i Sisu-klubben.


Byggvaruhus strömstad

Se aktuella erbjudanden här! XL-BYGG är en kedja av närmare 1fristående bygghandlare över hela sverige. Tillsammans med våra kollegor i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största. Hur kan vi vara så billiga? Jo, genom att inte ha byggvaruhus i dyra butikslägen - du som kund får ofta åka lite längre.


Hos oss hittar du heller inte allt,. En satsning som gör att man numera kan leverera. Du vet precis hur det känns när du har startat ett projekt. När allt finns framför dig och det bara finns möjligheter.


Allt är på plats så det är bara att ta. Här hittar du ledande byggvaruhus och övrig bygghandel i Strömstad. Här får du hjälp med byggvaror och byggmaterial ditt nya projekt.


Vi tillhandahåller fullt sortiment av byggvaror, trämaterial, fönster, dörrar, takplåt, takpannor, leca, isolering, Ekofiber lösull m. Ska du byta fönster, ytterdörr eller renovera ditt badrum? Ange en adress eller tillåt din browser att hitta din befintliga position. Vi är byggvaruhuset på nätet! Komplett företagsinformation med gratis årsredovisningar, telefonnummer, adresser, kartor och mycket mer för byggvaror järnaffärer i Strömstad. Stort sortiment och högklassig service.


Ibland kan det vara svårt att förklara varför man gillar en speciell pryl lite extra mycket. Kanske är det designen eller funktionen man. Byggvaruhus för proffs och konsument. Förra året gick företaget med vinst.


Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Företaget har en anställd och omsätter miljoner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.