måndag 26 juni 2017

Gjuta betongplintar

Vare sig du ska bygga en altan, ett staket eller bara ett par grindstolpar krävs ofta att du gjuter plintar. Weber informerar: På Webers Gör-Det-Själv sidor finns det tips, råd och beskrivningar för när du ska gjuta stolpar och plintar. Gjuta stödplattor eller köp färdiga. Här hittar du bra tips när du ska gjuta med betong. Du hittar beskrivning och gör det själv instruktioner med förklarande fotografier som visar.


Färdiga betongplintar olika typer av konstruktioner.

Både med ingjutna stolpskor och justerbara där stolpskon skruvas i. Att gjuta plintar på egen hand är inte svårt, tvärtom. Men det krävs att man är förberedd och vet vad man ska göra. Vi vägleder dig igenom processen! Vi hjälper dig steg för steg att gjuta din betongplatta.


Från planering till att du bygger syllen på betongplattan. Eftersom du inte kan gjuta mer än två omgångar i veckan kommer du då upp i en kapacitet om plattor i månaden. Monterat och klart av våra certifierade partners över hela Sverige.

Med betongplintar får du en bra grund för alla mindre byggnader. Föredrar du att gjuta pelare eller plintar själv? Jag skall gjuta tre betongplintar med plintjärn för 115x115-stolpar, som bär upp bärlina med 6x5maltantak.


De största rören verkar vara 200mm i. Det är inte svårt att gjuta en plint. Gräv ett hål som du ska placera plinten i. Välkommen till Byggvarulistan. Vi på Byggvarulistan brinner för byggvaror. Vi är entusiastiska Gör-Det-Självare som vill bringa lite ordning i utbudet av byggvaror.


Betongplintar för olika typer av konstruktioner. Med fasta, ingjutna stolpskor eller justerbar stolpsko som skruvas till önskad höjd. Jag ska gjuta betongplintar för en byggnad på 4x5=1kvm. Problemet är att det inte finns något vatten på tomten så det måste fraktas. Blixbo Cement egentillverkar betongplintar till bra pris och hög kvalitet.


Ta in priser från olika företag som kan gjuta platta via denna knapp. I denna guide försöker vi bena ut det ungefärliga priset och hur du som konsument får till. Normalt sett bygger man en altan på betongplintar.

Det gör man oavsett vilken typ av mark man ska bygga på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.