måndag 19 juni 2017

Korridormatta

Korridormatta

Välkommen till mattornas värld! Se våra varma mjuka nyheter. Nyfiken på vad som säljer mest? Här listas våra bästsäljare! Stort utbud hallmattor till marknadens bästa priser med fri leverans imorgon!


Korridormatta

Vi har mattan för just din hall! Många färger, former och storlekar. En av Nordens ledande mattbutiker på nätet för både privatpersoner och företag.


Solett är en av våra mest effektiva torkmattor men används också ofta som korridormatta. Solett finns i hela sju olika färger och i tre olika bredder;. En lång matta som är tillverkad för offentliga miljöer. Billig och slitstark korridormatta i olika bredder för gångar och korridor. Köp online HÖJDPUNKT - Korridormatta Armband 18K Guld - 101.


Guldarmband ᐈ Avslutad jun 13:08. Rejäl matta för att fylla upp och dämpa ljudet från den där långa korridoren. Här hittar du ett stort utbud av hallmattor.


En gång- eller korridormatta skyddar golven och dämpar ljudet. Har du förälskat dig i en långsmal korridormatta men inser att den skulle bli malplacerad på en stor, kvadratisk golvyta,. Nålfiltsmatta är både tålig och billig.


Hos Mattia finns slät, ribbad nålfiltmatta, gångmattor och mässmatta i nålfilt. Flera tjocklekar och färger! Beställ hem och prova, betala sen. Bästa stället att fynda mattor!


Hej jag har köpt ny matta och därför jag hade tänkt att sälja den. Mattan är fint och djur och rökfri. Rullvaran är utan kantlist och passar mycket bra som korridormatta. Specifikation: Material: nylon, baksida i vinyl.


Korridormatta

Måttbeställ din korridormatta eller se våra standardstorlekar. Arbetsplatsmattor är bra för nacke, rygg och företag. Oavsett om du vill profilera ditt varumärke tydligt i huvudentrén, eller om du vill ha en korridormatta. Vill du göra intryck vid första avtrycket.


Vi var ett antal föreningar som blev sambo! In i gamla Marabouhuset i Sundbyberg. För att förtydliga de två byggnadernas orubbliga förhållande till varandra har Johan Brandström designat en korridormatta som tar fram triangelsystemet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.