onsdag 14 juni 2017

Märta måås matta

Auktionshus världen över anordnar auktioner med skandinavisk design. Sök bland pågående auktioner hos hundratals auktionshus. Barnebys samlar alla auktioner på ett ställe. Det beror på en av följande orsaker: Du har inget konto hos oss.


Din E-postadress har inte verifierats än.

Beställ hem och prova, betala sen. Bästa stället att fynda mattor! Nordens största nätbutik för heminredning på nätet. Shoppa online till bra pris! Snygga mattor till bra priser.


Nya flätade fransar och orientfläta på en MMF matta. På den undre bilden kan ni se signaturen AB MMF, vilket visar att. Märta Måås Fjetterström.

I höstas köpte en inredningsfirma i Hongkong en MMF- matta för leverans till Australien! Ovan en riktigt gammal matta i ros. Hitta denna pin och fler på Mattor av.


Välkända märkesvaror till kampanjpriser. Varar enbart några dagar! Det var Martins förslag att de skulle ha en inredning som drar åt det gröna. Nästa matta är också av Marianne Richter. Det är en flossamatta och den heter Gula trädet.


Kökshanddukar med svart rand. Den grova varpen i redkammen. Den fotograferade jag och bifogar här nedan. Orientalisk Matta Bianca Medallion 200x3Grön. Endast ett fåtal kvar i lager!


På Tradera hittar du nya auktioner varje dag, nytt och vintage. VARJE MATTA BÄR EN BERÄTTELSE. Vi säljer stora mattor i färdiga storlekar. Handla din matta online eller i butik.

Din matta behöver omvårdnad och kärlek. Jag tycker att den är jättehärlig där den kravlar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.