onsdag 26 juli 2017

Forslunds byggvaruhus

Välkommen till K-rauta, byggvaruhus med ett stort sortiment till bra priser! Se öppettider och adresser. Till K-rautas alla varuhus. Du kan låna ett släp kostnadsfritt. Boka i terminalen på varuhuset.


Vi har materialet till projektet. Alltid till vettiga priser! Rabatt för dig i Sisu-klubben. Se aktuella erbjudanden här! Vi utför tvätt på beställning till både företag och kommuner.


Ett välsorterat BYGGVARUHUS med kunden i fokus. Reparera, bygga om eller bygga till - vi har allt det du behöver! Förra året gick företaget med vinst. Byggvaruhuset Forslunds Woody Bygghandel, Nordmaling.


Det sitter endast män i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter 2miljoner. En satsning som gör att man numera kan leverera. Kontaktuppgifter till Woody Bygghandel, Forslunds Nordmaling, telefonnummer, adress, se information om företaget. Här kan du se våra begagnade objekt som är till salu just nu.


Traktorer, båtar, gräsklippare och andra trädgårdsmaskiner. Ange postnummer i rutan nedan eller välj ett byggvaruhus genom att klicka på en länk. Hämta mitt postnummer Norra Norrland. Här hittar du våra produkter.


Här är våra lagerförande återförsäljare. Många har produktställ där du kan känna på produkterna, hämta broschyrer och. Petterssons Järn AB har det mesta som Du behöver till hemmet.


Vitvaror, VVS, tapeter, kök, färg, kaminer, m. Det sägs ”att man inte kan hänga allt på en spik, nej - det behövs betydligt fler!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.