måndag 3 juli 2017

Mobilställning

Mobilställning

Mobilställning en är av silikon, med små oranga. Prenumerera på nyhetsbrevet - Tjäna 10kr Vi lägger ständigt till produkter i vår webbshop, nya innovationer och de hetaste produktnyheterna hamnar direkt i vårt. Vanliga frågor svar Jag vill ångra eller reklamera mitt köp! En smidig mobilställning för ditt cykelstyre, superenkel att fästa och ta bort!


Hållaren finns för olika mobiler, välj själv enligt din skärmstorlek. Deeper Smartphone Mount mobilställning till spöet. Garmin STRIKER skärmskydd. PowerRay Explorer dykrobot. Raymarine Dragonfly PRO.


Verkar vara svårt att hitta stativ till lekmobilen som jag tänkt ska hänga över spjälsängen. Filtdesignen monteras enkelt i mobilställningen som är vitlackerad och har en diameter på 1000mm. Vi har länge velat göra en mobil med luftballonger men inte vetat hur. På nätet finns flera fina mobiler, både i tyg och papper, men papper håller inte så. Jag heter Claudia och har denna kanalen.


Mobilställning

När ni ändå är här får ni. En mobilställning i formpressad björk. Den passar till de flesta spjälsängar med spjälar. Ställningen är cm bre cm hög.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.